Ταξίδι στo Άμστερνταμ & διαμονή σε πλοίο- Νοικιάστε boat house στην πόλη με τα 1,2 εκατ. ποδηλατα! (ΦΩΤΟ)

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική εμπειρία...

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως το Άμστερνταμ, η πρωτεύουσα της Ολλανδίας με τα 1,2 εκατομμύρια ποδήλατα- οι κάτοικοί της έχουν το ποδήλατο και όχι το αυτοκίνητο ως βασικό μέσο μεταφοράς- είναι μία μαγική εμπειρία.

Η πανέμορφη πόλη με τα κανάλια σε κερδίζει με την πρώτη ματιά, ειδικά αν την επισκεφθείς άνοιξή ή καλοκαίρι και θα είναι κρίμα αν δεν επιλέξεις να κάνεις μια βολτά με τα ένα από τα πλοιάρια- τουριστικό μεν, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ωστόσο, η απόλυτη εμπειρία θα είναι να μείνετε όχι σε ένα από τα όμορφα ξενοδοχεία της πόλης, αλλά σε ένα από τα πλωτά!

Ναι φυσικά, δεν είναι ντεκόρ όλα αυτά τα boat houses- είναι πραγματικά σπίτια και μάλιστα είναι πιο ακριβά από τα κανονικά και είναι σχεδόν ονειρικά!

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, άλλωστε, εσωτερικά είναι όπως ένα κανονικό σπίτι- λίγο πιο χαμηλοτάβανο, εντάξει- ενώ η θέα, καθώς και το "μπαλκόνι" ενός boat house είναι ασυναγώνιστα!

Μπορείτε να νοικιάσετε κι εσείς ένα από τα πανέμορφα αυτά πλωτά διαμερίσματα, αν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις "τσουχτερές" τιμές τους βέβαια.

Για παράδειγμα, σε αυτό το boat house που βρίσκεται στην- πολύ κεντρική- περιοχή Jordaan, η διαμονή για ένα βράδυ κοστίζει από 305- 430 ευρώ, όπως βλέπουμε στο houseboatrental.amsterdam.

Ενώ αν θέλετε κάτι φθηνότερο... υπάρχει και αυτό, του οποίου η τιμή κυμαίνεται από 230 έως 390 ευρώ ( την βραδιά πάντα!).

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο κεντρικό slideshow!