Κάννες : Και η Ελένη Μενεγάκη στο περίφημο Φεστιβάλ έτοιμη για το κόκκινο χαλί (ΦΩΤΟ)

Λαμπερή και πιο όμορφη από ποτέ

Ανάμεσα στα μεγάλα αστέρια που θα "παρελάσουν" στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών, η "δική μας" Ελένη Μενεγάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι πανέτοιμη να "κλέψει την παράσταση" φορώντας τις υπέροχες δημιουργίες των Mi-Ro . 

 

#eleni #cannes2018 #lorealparisgr #lorealcannes #dress #mirodesigners #alainmikliparis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Η Eλένη ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε την Παρασκευή, πάντα κομψή και λαμπερή, με τη L’ Oreal Paris, επίσημο makeup partner του Φεστιβάλ, για τη διάσημη Croisette.

Η παρουσιάστρια πόσταρε φωτογραφίες από τη ώρα της προετοιμασίας της και ενώ έχει αφεθεί στα χέρια της γνωστής μακιγιέζ Val Garland.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια μπορεί να μη θέλησε να αποκαλύψει το ταξίδι της μέσα από την εκπομπή της, ωστόσο λίγες ώρες μετά την άφιξή της στις Κάννες, έκανε αναρτήσεις στον προσωπικό λογιαριασμό της στο Instagram από τη ώρα της προετοιμασίας της και ενώ έχει αφεθεί στα χέρια της γνωστής μακιγιέζ Val Garland.

«Η μέρα μου στις Κάννες ξεκίνησε νωρίς το πρωί στα μοναδικά χέρια της @thevalgarland Global Make up Artist» έγραψε στη λεζάντα.

 

#eleni #lorealcannes #lorealparisgr #cannes2018 #dress #mirodesigners

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Eπίσης ανέβασε στο Instagram, μία φωτογραφία με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο με λεζάντα "Επιτέλους ξανά μαζί" και δέχθηκε ευχές για την ημέρα της μητέρας από τους θαυμαστές της.

 

#eleni επιτέλους ξανά μαζί @theodorekoutsogiannopoulos #cannes2018 #stefanoudakisdesigner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ