Γιορτή της μητέρας: Δείξτε την αγάπη σας στη μανούλα με δώρα που θα σας κοστίσουν λιγότερο από 20 ευρώ (ΦΩΤΟ)

11 ιδέες που θα σας κοστίσουν λιγότερο από 20 ευρώ και εγγυώνται πως θα κάνουν τη μητέρα σας χαρούμενη

Η γιορτή της μητέρας - μια γιορτή που έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ελλάδα - είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να εκφράσουν όλοι την αγάπη και την εκτίμησή τους στην πιο καθριστική μορφή στη ζωή κάθε ανθρώπου: τη μητέρα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν περιμένει τη συγκεκριμένη μέρα του χρόνου για να εορταστεί, είναι όμως μια πολύ καλή αφορμή για να δείξετε στην αγαπημένη σας μαμά ότι την σκέφτεστε κάνοντάς της ένα μικρό δώρο. Έχοντας κατά νου πως αυτό που μετράει είναι η σκέψη και όχι… πόσα χρήματα ξοδέψατε, σας παρουσιάζουμε 11 ιδέες που θα σας κοστίσουν λιγότερο από 20 ευρώ και εγγυώνται πως θα κάνουν τη μητέρα σας χαρούμενη, όπως μας τις δίνει ο Σπύρος Σούλης

Άλατα μπάνιου

 Ένα πολύ όμορφο δώρο είναι ένα σετ από άλατα μπάνιου που προσφέρουν χαλάρωση και ηρεμία σε κάθε… στρεσαρισμένο γονιό!

Κομψά σουβέρ

Επιλέξτε ένα σετ από ιδιαίτερα σουβέρ, όπως αυτά που είναι φτιαγμένα από μάρμαρο. Είναι πανέμορφα και είναι ένα δώρο που θα φανεί χρήσιμο σε ολόκληρη την οικογένεια.

Μπολάκια tapas

Τα πανέμορφα αυτά σετ σερβιρίσματος για tapas εκτός από χαριτωμένα είναι ιδανικά για να φιλοξενήσουν οποιουδήποτε είδους… μεζεδάκια και να ξεχωρίσουν στο οικογενειακό τραπέζι.

Χάλκινος δίσκος

Οι χάλκινοι δίσκοι είναι στη μόδα και είναι ιδανικοί για να δώσουν μια ιδιαίτερη διακοσμητική πινελιά στους χώρους. Αν είστε εντός budget συμπληρώστε τον δίσκο με ένα ή δύο αρωματικά κεριά.

Βιβλίο συνταγών

Αν η μητέρα σας αγαπάει τη μαγειρική τότε τι καλύτερο από το να της χαρίσετε ένα βιβλίο με συνταγές; Υπάρχουν πολλές επιλογές στο εμπόριο και αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό μπορείτε να επιλέξετε ένα βιβλίο με έθνικ συνταγές, πχ από την Ταϋλάνδη.

Μωβ ορχιδέα

Το πανέμορφο αυτό φυτό είναι σίγουρο πως θα κάνει χαρούμενη τη μητέρα σας. Αποτελεί ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο και θα γεμίσει το σπίτι με ανοιξιάτικες μυρωδιές.

Σετ αρωματικών κεριών 

Τα κεριά είναι πάντα ένα καλό δώρο. Προμηθευτείτε πολύχρωμα αρωματικά κεριά, δημιουργήστε μια όμορφη σύνθεση και χαρίστε τη στην αγαπημένη σας μητέρα.

Κοσμηματοθήκη

Μια ιδιαίτερη κοσμηματοθήκη σαν αυτή που είναι φτιαγμένη από γυαλί είναι ένα πολύ κομψό και παράλληλα πρακτικό δώρο.

Πρωτότυπος δίσκος σερβιρίσματος

Αναζητήστε έναν δίσκο σαν αυτόν που είναι ιδανικός για κράκερ, τυρί και άλλα… εδέσματα. Η μητέρα σας θα τον λατρέψει.

Bath bombs

Πρόκειται για μικρές μπάλες που μπαίνουν στην μπανιέρα και απελευθερώνουν αρώματα, άλατα και διάφορα συστατικά για την περιποίηση του δέρματος. Είναι ένα πολύ καλό δώρο που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Ένα μπουκέτο λουλούδια

Αν πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι δώρο να πάρετε στη μητέρα σας, τότε θυμηθείτε πως οι κλασσικές λύσεις είναι κλασσικές για κάποιο λόγο. Ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια είναι αρκετό για να εκφράσετε την αγάπη σας!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ