Η απίστευτη περιπέτεια της Κατερίνας Βρανά- Το πιο αστείο κορίτσι του κόσμου βλέπει ξανά- 20 stand up κωμικοί την στηρίζουν

Η Κατερίνα Βρανά κινδύνευσε σοβαρά, ωστόσο, πλέον βρίσκεται στην αποκατάσταση και προσπαθεί να επανέλθει. Χρειάζεται, όμως, βοήθεια...

Πριν από έναν χρόνο και ενώ η διεθνούς φήμης κωμικός Κατερίνα Βρανά, βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις, αρρώστησε σοβαρά.

Νοσηλεύτηκε για πολλούς μήνες στο νοσοκομείο, ενώ ένα σηπτικό σοκ την έφερε τρεις φορές κοντά στον θάνατο, επηρεάστηκαν όλα της τα όργανα, έχασε την όρασή της και μετά από 4 εγχειρήσεις και 5μηνη νοσηλεία ατρόφησαν όλοι της οι μυς.  

Η Κατερίνα βγήκε από το νοσοκομείο τον περασμένο Σεπτέμβριο και από τότε βρίσκεται σε εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να ξαναμάθει να περπατάει και να ανακτήσει τη χρήση των μυών της.

Σήμερα, βλέπει πολύ καλύτερα, ενώ μπορεί να σταθεί όρθια. Συνεχίζει την εντατική φυσικοθεραπεία και τις στοχευμένες ασκήσεις στην πισίνα. Χρειάζεται, ωστόσο, βοήθεια επί 24ωρου βάσεως. Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και απαιτείται υπομονή αλλά και χρήματα.  

20 συνάδελφοί της, stand up comedians, αποφάσισαν να την βοηθήσουν και να την στηρίξουν διοργανώνοντας μια ξεχωριστή βραδιά.

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να συγκεντρώσει οικονομική ενίσχυση για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 Ιουνίου στις 21:00 στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά.

Οι κωμικοί που υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σ' αυτή τη βραδιά γέλιου, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης είναι (με αλφαβητική σειρά): Στέλιος Ανατολίτης, Διονύσης Ατζαράκης, Δημήτρης Δημόπουλος, Δημήτρης Δούκογλου, Θωμάς Ζάμπρας, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Χρύσα Κατσαρίνη, Μιχάλης Μαθιουδάκης, Mikeius Blink, Mike, Κώστας Μαλιάτσης Σάλας, Κωνσταντίνος Μπούρας Μπαϊμάκος, Αριστοτέλης Ρήγας, Ζήσης Ρούμπος, Πάρις Ρούπος, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Φουντούλης, Γιώργος Χατζηπαύλου, Δημήτρης Χριστοφορίδης.

Η είσοδος θα κοστίζει 15 €, ενώ σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η προπώληση.

Η βραδία είναι αφιερωμένη «στο πιο αστείο κορίτσι του κόσμου» που ευελπιστεί να επιστρέψει στο αγαπημένο της stand up comedy.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ