Τραγωδία στην Γαλλία: 22χρονη μανούλα πέθανε αβοήθητη ενώ την κορόιδευαν οι τηλεφωνητές στις πρώτες βοήθειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο περιστατικό στο Στρασβούργο...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Στρασβούργο πριν από λίγους μήνες, το οποίο έχει προκαλέσει σκάνδαλο στη Γαλλία.

Η 22χρονη Naomi Musenga έχασε τη ζωή της, καθώς οι τηλεφωνητές των πρώτων βοηθειών δεν πήραν στα σοβαρά τις κλήσεις της και την χλεύασαν!

Στα τέλη Δεκεμβρίου, η άτυχη μητέρα ενός κοριτσιού 18 μηνών, ήταν μόνη στο σπίτι της όταν την έπιασαν έντονοι πόνοι στην κοιλιά.

Αναζητώντας βοήθεια η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την υπηρεσία πρώτων βοηθειών (Samu), ωστόσο, οι τηλεφωνητές δεν την πήραν στα σοβαρά, με αποτέλεσμα λίγη ώρα μετά η γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτεται από την καταγεγραμμένη συνομιλία, η τηλεφωνήτρια της απαντά «Θα πεθάνετε, σίγουρα μια ημέρα όπως όλος ο κόσμος», όταν η άτυχη κοπέλα της λέει πως πονά παντού και νιώθει πως θα πεθάνει.

Στην απομαγνητοφώνηση της ηχογραφημένης κλήσης ακούγεται και ο διάλογος μεταξύ της τηλεφωνήτριας και ενός άλλου μέλους του προσωπικού που κοροϊδεύουν την άτυχη γυναίκα.

Μετά από νέο τηλεφώνημα της 22χρονης, η υπηρεσία πρώτων βοηθειών ανταποκρίθηκε, αρκετές, όμως, ώρες αργότερα. 

Ήταν, όμως, αργά για τη Naomi, που άφησε την τελευταία της πνοή, από «πολυοργανική ανεπάρκεια έπειτα από αιμορραγικό σοκ», σύμφωνα με τη νεκροψία, σε νοσοκομείο του Στρασβούργου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ