Αυτή είναι η «αστραφτερή» κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό Stephanie: 24ων η Pauline σε hot εξώφυλλο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την λένε Πωλιν και είναι 24 χρονών. Μόλις έσβησε τα κεράκια και μάλιστα ξυπνώντας το πρωί των γενεθλίων της έστειλε ένα ωραίο μήνυμα στους followers της στο ίνσταγκραμ.

Η όμορφη Pauline είναι κόρη της πριγκίπισσας του Μονακό, Στεφανί, μιάς πολύ άτακτης, είναι η αλήθεια, πριγκίπισσας κάποτε.

 

 

Η μαμά της ήταν τραγουδίστρια, έγινε μέλος ενός τσίρκου, ενώ ερωτευόταν τους πιο ακατάλληλους άνδρες, όπως παραδείγματος χάρη, τον σωματοφύλακά της που έγινε και πατέρας των δύο παιδιών της.

(Photo: PLS Pool/Getty Images)

Ο Daniel Ducruet δεν άργησε να απατήσει την πανέμορφη πριγκίπισσα με μία στριπτιζέζ και έτσι πολύ γρήγορα ήρθε το διαζύγιο.

Μετά η Στέφανι ακολούθησε τον διευθυντή ενός τσίρκου παίρνοντας πάντα μαζί της και τα παιδιά της... Κάτι που δεν άρεσε καθόλου στο παλάτι των Μονεγάσκων και ήταν μόνιμα σε αντίθεση με τους γονείς της.

Το χειρότερο απ’ όλα, όμως, στη ζωή της μητέρας της όμορφης Πωλίν ήταν ότι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με την μητέρα της, την υπέροχη Γκρέις Κέλλυ, την ημέρα που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα και "έφυγε" για πάντα.

 

 

A little making off ?❤️ @harpersbazaares

A post shared by Pauline Ducruet (@paulinedcrt) on

 

Ολα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν και τα όποια λάθη της κάποτε άτακτης Στεφανί φαίνονται στο, χαραγμένο από πολλές ρυτίδες, πρόσωπό της.

Στην Πωλίν όμως ανήκει το μέλλον και γι’ αυτό είναι μια χαρούμενη όμορφη κοπέλα που μάλιστα πρόσφατα πόζαρε για το ισπανικό περιοδικό Harpers Bazaar ενώ ανέβασε στο instagram αυτή τη φωτογραφία για τα γενέθλιά της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ