Αχ, τι ωραία η ζωή της Κατερίνας Μουτσάτσου στο LA: Ο άντρας της που μοιάζει με τον George Clooney & ο μικρός τους γιός! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπέροχη ζωή της όμορφης Κατερίνας στην Αμερική...

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Κατερίνα Μουτσάτσου!

Η Ελληνίδα ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια στο Λος Άντζελες και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τους δύο άνδρες της ζωής της, τον γοητευτικό σύζυγό της, Charles, που μοιάζει πολύ στον George Clooney και τον γιο τους, Ίλα!

 

 

Ομορφάντρες. Beaux gosses. #losangeles #nofilter

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

Ο μικρούλης είναι 15 μήνων και όπως ανέφερε η μαμά του, έχουν αποφασίσει με τον σύζυγό της να τον μεγαλώσουν μόνοι, κατά κύριο λόγο, με αποτέλεσμα να έχουν ελάχιστη βοήθεια.

 

 

Η ίδια μίλησε και για την ομοιότητα του συζύγου της με τον George Clooney, αναφέροντας και κάποια χιουμοριστικά περιστατικά! «Όντως ο Τσαρλς μοιάζει πάρα πολύ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, κι αυτό δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέει μόνο γενικά ο κόσμος, μέχρι και η παλιά συμπρωταγωνίστρια του Τζορτζ Κλούνεϊ στο ER, στο πρώτο σήριαλ που έκανε γνωστό τον Τζορτζ Κλούνεϊ, μπερδεύτηκε: είδε τον Τσαρλς και του λέει «Ήμασταν μαζί στο ER...» το οποίο στα αγγλικά είναι Emergency Room, δηλαδή «Επείγοντα περιστατικά».Για μια στιγμή ο Τσαρλς κι εγώ νομίζαμε ότι εννοούσε ότι «Ημασταν μαζί στο νοσοκομείο». Εμείς είπαμε ότι δεν έχουμε πάει στα επείγοντα περιστατικά τώρα τελευταία... Επίσης, αυτό που συμβαίνει πολύ συχνά τώρα τελευταία είναι ότι τον βλέπουν μαζί με τον Ίλα και νομίζουν ότι βλέπουν τον Τζορτζ Κλούνει με ένα από τα δύο παιδιά του. Μετά ψάχνουν για την Αμαλ. Κι έτσι όπως ψάχνουν και βλέπουν εμένα καταλαβαίνουν ότι δεν είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ...» ανέφερε η ίδια.

 

 

?‍?

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

 

 

Γελάκια. Giggles. #daddy #baby

A post shared by Katerina Moutsatsos (@katmouts) on

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ