Take your Τime @Frankie με delivery & Aperitivo!

Το Frankie δίνει πλέον τη δυνατότητα και για delivery από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των nice n easy Frankie, με γευστική ταυτότητα επηρεασμένη από τα Ιταλικά εστιατόρια της Νέας Υόρκης, κατάφερε στο σύντομο διάστημα της λειτουργίας του, να γίνει αγαπημένο στέκι για τους foodies του Κολωνακίου.

Το Frankie δίνει πλέον τη δυνατότητα και για delivery από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με ώρες εξυπηρέτησης από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 8.00 το βράδυ, στο γραφείο ή το σπίτι, κάνοντας έτσι ακόμη πιο εύκολη τη διαδρομή προς την απόλαυση.

Ποικιλία από φρέσκα ζυμαρικά που φτιάχνονται μπροστά σας, φρεσκοζυμωμένα ψωμιά με βιολογικά αλεύρια που βγαίνουν καθημερινά από τον ξυλόφουρνο αλλά και γευστικές προτάσεις όπως, δροσερή σαλάτα με Kale, ψητό κοτόπουλο, μανούρι και μελόξυδο, κρεμώδης pasta Carbonara ή ψημένες στον ξυλόφουρνο pizza Caprese και τραγανή focaccia με prochuto di parma, mozzarella bufala και αρωματισμένα ντοματίνια, Piadina με mozzarella,καπνιστή πανσέτα και μανιτάρια porcini, είναι μερικές από τις επιλογές που προσφέρει το μενού.

Το menu που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Χρήστου Αθανασιάδη, και του Chef de Cuisine Παναγιώτη Μωυσή, είναι πιστό στην farm-to table φιλοσοφία των nice n easy, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φρέσκα υλικά και βιολογικές πρώτες ύλες.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5.00 μμ - 8.00 μμ κάντε ένα ευχάριστο διάλλειμα και απολαύστε το Aperitivo του Frankie που σας προσφέρει ένα δροσερό cocktail ή μια μπύρα Craft 500mL και μια μεγάλη ποικιλία από antipasti που προτείνει ο Chef, μόνο με 7€.

Για τις ίδιες ημέρες και ώρες, το Frankie σας προτείνει να επιλέξετε ένα από τα cocktails του καταλόγου όπως τα Royal Spritz, Frankie, Mojito, Aperol Spritz ή μια μπύρα Craft 500mL και μια πίτσα Margherita, Μεσογειακή, Πικάντικη ή Piadina μόνο με 14€.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ