Θρίλερ η εξαφάνιση της καλλονής πριγκίπισσας Λατίφα του Ντουμπάι- Την συνέλαβαν ενώ δραπέτευε με θαλαμηγό (BINTEO)

Δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες για το που βρίσκεται η πριγκίπισσα του Ντουμπάι εδώ και δύο μήνες.

Η εξαφάνιση της πριγκίπισσας Λατίφα του Ντουμπάι έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, καθώς δεν υπάρχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το που βρίσκεται και αν είναι καλά στην υγεία της.

Η Σεΐχα Λατίφα μπιντ Μοχάμεντ αλ Μακτούμ, κόρη του σεΐχη αλ Μακτούμ, είχε αναρτήσει τον Μάρτιο ένα βίντεο στο οποίο υποστήριζε πως επρόκειτο να εγκαταλείψει τη χώρα και για να διεκδικήσει "την ζωή και την ελευθερία της".

Η 32χρονη Λατίφα υποστήριζε πως επί τρία χρόνια ήταν αιχμάλωτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και γιατροί την κρατούσαν σε καταστολή με φάρμακα για μην δημιουργεί προβλήματα και να μην αντιδρά. 

Σύμφωνα με τον Guardian, η Λατίφα επιχείρησε να διαφύγει με τη βοήθεια φίλων της και φαίνεται να χρησιμοποίησε ένα γιοτ ιδιοκτησίας γάλλου επιχειρηματία. Ωστόσο, εντοπίστηκε στις 4 Μαρτίου μόλις 80 χιλιόμετρα από τις ακτές της Ινδίας.

Τον Απρίλιο, έγινε γνωστό πως η Λατίφα ήταν και πάλι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αλλά την Κυριακή, αξιωματούχοι των ΗΑΕ δεν απάντησαν σε αίτημα του Reuters να ενημερωθεί για το που βρίσκεται η πριγκίπισσα. Πηγή, κοντά στον κυβέρνηση, είπε ωστόσο στο ειδησεογραφικό πρακτορείο πως η Λατίφα «είναι σώα και ασφαλής κοντά στην οικογένειά της» χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες, ενώ φίλοι της πριγκίπισσας δεν έχουν νέα της εδώ και δύο μήνες.

Η οργάνωση Human Rights Watch υποστηρίζει πως η μη παροχή καμίας αξιόπιστης πληροφορίας για το που βρίσκεται η 32χρονη γυναίκα, υποδεικνύει πως πρόκειται για μια «εξαναγκασμένη εξαφάνιση».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ