Θρήνος στην Κρήτη για τον άτυχο γιατρό- Το προσκύνημα στο Άγιο Όρος εξελίχθηκε σε τραγωδία (ΦΩΤΟ)

O 62χρονος αναισθησιολόγος από το Ηράκλειο έχασε την ισορροπία του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 8 μέτρων.

Ήταν μια επίσκεψη - προσκύνημα στο Άγιο Όρος... που κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα εξελισσόταν σε τραγωδία.

Ο γνωστός Κρητικός αναισθησιολόγος, Γιώργος Καραντινός και η παρέα του κατευθύνονταν από τη Μονή Σίμωνος Πέτρας, όπου είχαν διανυκτερεύσει, προς τη Μονή του Οσίου Γρηγορίου, στο Άγιο Όρος.

Είχαν σχεδόν φτάσει κι απέμενε ένα ανηφορικό τμήμα, όπου έγινε το κακό. Ο 62χρονος Γιώργος Καραντινός έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στον γκρεμό βάθους περίπου 8 μέτρων.

Συγκλονισμένος ο φίλος του Μανόλης Βλαστός περιέγραψε στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» ότι ο γκρεμός ήταν απότομος με κοφτερά βράχια. «Ο Γιώργος έσβησε σχεδόν ακαριαία. Έζησε μόλις δύο λεπτά». Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι είναι συντετριμμένοι. Δεν μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μία στιγμή στην άλλη χάθηκε ο φίλος τους. Τόσο απροσδόκητα και άδικα. «Είχαμε διανυκτερεύσει στη Μονή Σίμωνος Πέτρας, πηγαίναμε στη Μονή του Οσίου Γρηγορίου και είχαμε προγραμματίσει να αναχωρήσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Ο Γιώργος Καραντινός μαζί με τους υπόλοιπους της παρέας, έναν ακόμα αναισθησιολόγο, έναν ακτινολόγο, έναν νοσηλευτή και τον κ. Βλαστό είχαν φθάσει στο Άγιο Όρος το Σάββατο, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Η είδηση του ξαφνικού και βίαιου θανάτου του 62χρονου αναισθησιολόγου, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου επί δημαρχίας του Γιάννη Κουράκη, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του, φίλους, συναδέλφους αλλά και ασθενείς.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το προσκύνημα στο Άγιο Όρος θα κατέληγε σε τραγωδία.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος του 62χρονου καρδιολόγου οφείλεται σε συντριπτικό κάταγμα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος, ενώ η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ