Θαρραλέος ο Θάνος Μικρούτσικος! Επιστρέφει στη σκηνή παρά τη "μάχη" που δίνει - "Η ζωή μου ήταν πάντα η μουσική..."

Δύο συναυλίες ετοιμάζει ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης για το φετινό καλοκαίρι στο θέατρο Βράχων.

Τον περασμένο Ιούλιο, βρέθηκε στο Λονδίνο για την αποφοίτηση της κόρης του, Αλεξάνδρας και στη συνέχεια υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση. Μετά την αποθεραπεία, πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο χωριό Καπετανιανά της Κρήτης, πριν επιστρέψει στην Αθήνα.

Σχετικά με την απόφαση να επιστρέψει σε σύντομο χρονιό διάστημα στη σκηνή, ο Θάνος Μικρούτσικος ανέφερε σε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino: "Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Εμένα η ζωή μου ήταν πάντα η μουσική, και αυτό περιέχει, πέραν της σύνθεσης, τις χιλιάδες συναυλίες που έχω κάνει και τη σχέση που δημιουργήθηκε με τον κόσμο, γι’ αυτό και ο τίτλος των δύο εμφανίσεων είναι Όσοι περπάτησαν μαζί μου”.

"Ένας φίλος μου που δουλεύουμε μαζί στη διοργάνωση συναυλιών τα τελευταία χρόνια μού πρότεινε να καλέσουμε όλους αυτούς τους τραγουδιστές, οι οποίοι είπαν αμέσως “θα είμαστε εκεί”. Δεν θα ήθελα, ωστόσο, να θεωρηθεί αυτή η κίνηση σαν αποχαιρετισμός", πρόσθεσε.

"Μπορεί η εξέλιξη της υγείας μου να είναι τέτοια που να μη μου επιτρέψει να προχωρήσω σε αυτή τη δουλειά, αλλά δεδομένου ότι είμαι άνθρωπος που το παλεύω και μάχομαι, θεωρώ ότι έχω πιθανότητες να τα καταφέρω, οπότε το βλέπω σαν συνάντηση με ανθρώπους που αγαπάω, που με έχουν αγαπήσει, που έχουμε συνεργαστεί με εξαιρετικό τρόπο και αρκετοί από αυτούς συνέβαλαν στο να αποκτήσουν τα τραγούδια μου μεγάλη εμβέλεια. Με την προϋπόθεση πάντα να μη δημιουργηθεί κάποια μελό κατάσταση. Από την άλλη μεριά, θα ακουστούν τραγούδια που, χωρίς να σημαίνει ότι είναι τα καλύτερα - γιατί υπάρχουν πολλές διαστάσεις στο τι καθιστά ένα τραγούδι σπουδαίο - αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο", κατέληξε ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ