Η Λένα Παπαληγούρα παντρεύεται! Η ρομαντική πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Άκη Πάντο (ΦΩΤΟ)

Διανύει μια υπέροχη περίοδο στην επαγγελματική της ζωή και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για την χαρισματική Λένα Παπαληγούρα, η οποία ολοκλήρωσε με επιτυχία τις παραστάσεις του έργου "Ο γάμος της Μαρίας Μπράουν" και τώρα πρωταγωνιστεί στον "Ηλίθιο" που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η νεαρή ηθοποιός, ωστόσο, δεν μένει μόνο στο τρέξιμο για τη δουλειά μα ετοιμάζεται να τρέξει μαραθώνιο αγάπης με τον καλό της, Άκη Πάντο.

Έτσι, όπως αποκάλυψε και η ίδια μιλώντας στη Real life, αμέσως μετά την καλοκαιρινή της περιοδεία με την "Ηλέκτρα" έρχεται ο γάμος.

"Την πρόταση την έκανε σε ένα µικρό ταξίδι στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούµε µια ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ηµέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε µια ροµαντική πρόταση γάµου... Ηταν απρόσµενο και η έκπληξή µου ήταν µεγάλη! Ηταν σαν παραµύθι, ειδικά, δε, καθώς ήµασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουµε µαζί εδώ και καιρό, τρέχουµε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε µια άκρη του µυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε", ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα.

Όσον αφορά για το πότε θα τελεστεί το μυστήριο, η όμορφη ηθοποιός δήλωσε: "Καλοκαίρι δεν µπορούµε λόγω της µεγάλης περιοδείας που θα κάνω µε την Ηλέκτρα... Ή φθινόπωρο ή χειµώνα πάντως σίγουρα µέσα στο 2018, όταν βρούµε χρόνο. Ακόµα ψάχνουµε προσφορές, συζητάµε αν θα γίνει εδώ ή σε κάποιο νησί... Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι, αλλά για την ώρα δεν έχουµε κλείσει λεπτοµέρειες".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ