Που θα φάτε χαβιάρι από πιπιεριές Φλωρίνης, κύβους τηγανητής φέτας ή τραχανά με μοσχαρίσια κεφτεδάκια;

Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα συνεχίζει δυναμικά με το εστιατόριο «Κοντοσώρος» από τη Φλώρινα. 3 Μαΐου στις 21.00 στο εστιατόριο Αrk στη Γλυφάδα

 

Το εστιατόριο «Ark» και το Αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα.

Μετά από επτά επιτυχημένες γαστρονομικές εκδηλώσεις, το «Symposio at Ark» έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια για τις Πέμπτες μας. Ο Μάιος ξεκινά πολύ δυναμικά για το φεστιβάλ, αφού στην Αθήνα έρχεται για μία μόνο βραδιά το πολύ αγαπημένο εστιατόριο «Κοντοσώρος» από το Ξινό Νερό στη Φλώρινα με τον ομώνυμο βραβευμένο σεφ.  Στις 3 Μαΐου θα απολαύσουμε το αντιπροσωπευτικό μενού του εστιατορίου σε μία μαγική βραδιά που θα μας ταξιδέψει.

Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από τον «Κοντοσώρο», γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, με την παρέα γευσιγνώστη/δημοσιογράφου από το Αθηνόραμα.

Το μενού που θα απολαύσουμε

To καλωσόρισμα του σεφ 
Βελουτέ σπαραγγιού με κρουτόν και παρμεζάνα

Ορεκτικό 
Χαβιάρι από πιπιεριές Φλωρίνης με κύβους τηγανητής φέτας

Κυρίως 
Τραχανάς με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, αρωματισμένος με «τσουμπρίκα»

Επιδόρπιο 
Γλυκό χυλοπιτάκι

40 € / άτομο

Διοργάνωση: Ark, Αθηνόραμα

Τηλέφωνο επικοινωνίας ark:  210 8948882

Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100

ark-glyfada.gr

athinorama.gr

symposioatark.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ