Oι φετινές τάσεις στις τσάντες είναι πολλές - Αυτές όμως είναι οι κορυφαίες με πρωταγωνίστριες τα μικρά τσαντάκια!

Ψάθινες, πλεκτές, τριγωνικές τσάντες με λουλούδια, μεταλλικές λεπτομέρειες και κρόσσια προστέθηκαν στις κολεξιόν διάσημων σχεδιασμών.

Τα μικρά τσαντάκια κατάφεραν, ωστόσο, να εισβάλλουν ξανά στους φετινούς διαδρόμους αποδεικνύοντας πως πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό των γυναικών.

Οι γυναίκες ναι μεν, λατρεύουν τις μεγάλες τσάντες ή τα σακίδια, διότι μπορούν να κουβαλήσουν μαζί τους οτιδήποτε θεωρήσουν απαραίτητο, από βασικά και χρήσιμα αντικείμενα όπως πορτοφόλι, χαρτομάντιλα μέχρι και ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια.

Ωστόσο, η λειτουργικότητα της μεγάλης τσάντας δεν είναι πάντα αυτό που ζητάει μια γυναίκα.

Υπάρχουν στιγμές των βραδινών εξόδων ή των περιπάτων, κατά τις οποίες οι γυναίκες δε θέλουν να επιβαρύνονται από μεγάλες και βαριές τσάντες, αντιθέτως θέλουν να νιώθουν ανάλαφρες έχοντας μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα.

Η διακριτικότητα και η κομψότητα μιας μικρής τσάντας είναι διαχρονικές, γι’ αυτό και ποτέ δε φεύγει από τη μόδα. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ταιριάζει απόλυτα με το απλό καθημερινό σας ντύσιμο. Συνδυάστε την αγαπημένη σας τζιν φούστα, με ένα λευκό φωτεινό off-shoulder μπλουζάκι και μια χιαστί μικρή τσάντα σε γήινους τόνους. Θα είστε άνετη και στυλάτη όλη μέρα, χωρίς να αισθάνεστε ότι έχετε ένα βάρος εξαιτίας της τεράστιας γεμάτης τσάντας σας.

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο του in.gr, μπορείτε να κάνετε ένα πιο street style βραδινό look, φορώντας ένα τζιν παντελόνι και ένα λευκό σακάκι, στο ίδιο χρώμα με το σακάκι σας. Κομψή και σικάτη θα μαγέψετε τους πάντες με την απλή σας στυλιστική επιλογή.

Το μικρό τσαντάκι είναι ιδανικό άλλωστε για τις βραδινές εξόδους σας, αφού η χωρητικότητα του σας προειδοποιεί ώστε να αποφύγετε τις υπερβολές.

Η άνοιξη όμως θέλει χρώμα, γι’ αυτό μη φοβηθείτε να δώσετε χρώμα στην εμφάνιση σας με μια παστέλ τσάντα.

Η λεβάντα είναι η φετινή τάση στα ανοιξιάτικα χρώματα και φαντάζει ιδανικό χρώμα για μια τσάντα που θα ντύνει τις ανοιξιάτικες περιπλανήσεις σας.

Δώστε έμφαση στις μεταλλικές λεπτομέρειες της τσάντας σας.

Μπορεί να είναι μικρή σε μέγεθος, αλλά μπορεί η διακόσμηση της, το λουρί ή η λαβή της να είναι πιο ιδιαίτερα σχεδιασμένα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ