Τα 5 ακριβότερα σπίτια στην Ελλάδα: Σπέτσες, Μύκονος, Σαρωνίδα, Ελούντα - Η λίστα του Sotheby’s

Και οι απλησίαστες τιμές αυτών, μεταξύ 10,5 και 14,6 εκατομμυρίων ευρώ...

Ο οίκος Sotheby’s International Realty, που ειδικεύεται σε πολυτελείς οικίες, δημοσιοποίησε την ετήσια λίστα με τα ακριβότερα ακίνητα.

Ειδικότερα, το ακριβότερο σπίτι στον κατάλογο βρίσκεται στις Σπέτσες με εμβαδόν 620 τετραγωνικά μέτρα,  διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια.

Το δεύτερο βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας, κοντά στα νερά του Σαρωνικού Κόλπου, και διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες και ισάριθμα μπάνια σε 600 τετραγωνικά μέτρα. Η τιμή; Δεκατρία εκατομμύρια ευρώ.

Το τρίτο ακίνητο στη λίστα δεν είναι έτοιμο να κατοικηθεί, καθώς πρόκειται για μεγάλο κτήμα μπροστά στην θάλασσα, στο νησί της Ρόδου. Δικό σας για 12 εκατομμύρια ευρώ.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ένα… σπιτάκι με 17 υπνοδωμάτια και άλλα 17 μπάνια στην Μύκονο. Μόνο 1.300 τετραγωνικά μέτρα και 10,6 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθεί, 100 χιλιάδες ευρώ πιο κάτω, πολυτελές παραθαλάσσια βίλα στην Ελούντα της Κρήτης, με εμβαδόν 900 τετραγωνικά μέτρα.

Στην κορυφή του καταλόγου, όπως σημειώνει ο ΣΚΑΪ, είναι ένα σπίτι στη Μύκονο του οποίου η τιμή πώλησης δίνεται μόνον κατόπιν αίτησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ