Τα συγκλονιστικά λόγια της Μάγδας Φύσσα: «Μας ρίξανε στην κόλαση... Ήρθαν στο σπίτι μας & μας πήραν τη ζωή» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αντέχω, δυστυχώς, χωρίς τον Παύλο μου... Δεν θα αντέξω όλο αυτό; Όσο και να με προκαλούν... Αυτό που δεν μπορώ να διαχειριστώ είναι η απώλεια του Παύλου μου...» τόνισε η Μάγδα Φύσσα.

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, μίλησε, 4,5 χρόνια μετά την δολοφονία του γιου της, στην εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου.

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της δίκης της "Χρυσής Αυγής", η Μάγδα Φύσσα τόνισε «Αντέχω, δυστυχώς, χωρίς τον Παύλο μου... Δεν θα αντέξω όλο αυτό; Όσο και να με προκαλούν... Αυτό που δεν μπορώ να διαχειριστώ είναι η απώλεια του Παύλου μου...».

«Η δολοφονία ήταν στοχευμένη, έγινε μεθοδικά από την εγκληματική οργάνωση "Χρυσή Αυγή". Αυτά είναι στοιχεία... Από τον πιο μεγάλο έως τον πιο μικρό όλοι γνώριζαν όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ...» συμπλήρωσε.

«Όλη η οικογένειά μας τιμωρήθηκε, εμάς ρίξανε στην κόλαση... Για ποια τιμωρία μιλάμε; Πόσο θα φάει ο δολοφόνος και οι υπόλοιποι; Εκείνος ζει κανονικά στο σπίτι του, απολαμβάνει την οικογένειά του... Εμάς μας το στέρησε αυτό χωρίς να φταίμε σε τίποτα... Ήρθαν μέσα στο σπίτι και μας πήραν τη ζωή μας...» είπε η Μάγδα Φύσσα χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα από το enikos.gr...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ