"Πρωταγωνιστής" το Εθνικό Θέατρο στις βραβεύσεις - Ιωάννα Κολλιοπούλου & Γιάννης Νιάρρος θριάμβευσαν για το "Στέλλα κοιμήσου"

Δύο σπουδαίες διακρίσεις κατόρθωσε να αποσπάσει η πολυσυζητημένη και άκρως επιτυχημένη παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη, που παρουσιάστηκε στη Νέα Σκηνή - Νίκος Κούρκουλος.

Το Εθνικό Θέατρο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και όλοι οι συνεργάτες του, χαίρονται από καρδιάς για τη βράβευση των δύο νέων ταλαντούχων ηθοποιών με τα βραβεία Μελίνα Μερκούρη & Δημήτρη Χόρν, της Ιωάννας Κολλιοπούλου και του Γιάννη Νιάρρου, που πρωταγωνίστησαν στην ίδια παράσταση, στο «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη.

Ο λόγος για μια μεγάλη θεατρική επιτυχία που παρουσιάστηκε επί δύο σεζόν στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Σχετικώς ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Στάθης Λιβαθινός σημειώνει: "Για το Εθνικό Θέατρο και για μένα προσωπικά η διάκριση των δύο νέων αυτών ταλαντούχων ηθοποιών είναι μια μεγάλη ικανοποίηση. Είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του Εθνικού μας Θεάτρου η ανάδειξη νέων δυνάμεων που θα στελεχώσουν το αυριανό θέατρο. Η παράσταση αυτή με την προκλητική της αντίληψη υπήρξε ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε στις καρδιές των θεατών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ