Όλο το Χόλιγουντ στην οθόνη μας! Μοναδικές ταινίες Α' προβολής ξεχωρίζουν στην COSMOTE TV

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή.
 

Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε την πρεμιέρα του δράματος σερβικής παραγωγής, Η καλή σύζυγος (The Good Wife) που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί η Μιριάνα Καράζοβιτς (Πέμπτη 19/4, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), αλλά και αυτή του περιπετειώδους θρίλερ, Θανάσιμη Συνάντηση (Alleycats) για έναν ποδηλάτη που παρασύρεται στον κόσμο της διαφθοράς, της εξουσίας και της παράνομης διεξαγωγής αγώνων ποδηλασίας (Παρασκευή 20/4, 22.50).

Επίσης, οι φαν της περιπέτειας, θα έχουν στη διάθεσή τους σε Α΄ προβολή την ταινία Δύσκολος Στόχος 2 (Hard Target 2) την συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας που είχε σκηνοθετήσει ο Τζον Γου (Δευτέρα 23/4, 21.00, ζώνη Action).

Στο κανάλι, κάνουν πρεμιέρα και η επιτυχημένη κομεντί Μαμάδες με Κακή Διαγωγή (Bad Moms) με τις Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ και Κριστίνα Απλιγκέιτ, αλλά και το θρίλερ Η Διπλή Όψη της Επανάστασης (Septembers of Shiraz) με τους Σάλμα Χάγιεκ και Έντριεν Μπρόντι (Τετάρτη 18/4, 21.00).

Στο COSMOTE CINEMA 2HD, η δραμεντί του Φερνάντο Τρουέμπα, Η Βασίλισσα της Ισπανίας (The Queen of Spain), σίκουελ της πολυβραβευμένης ταινίας Το Κορίτσι των Ονείρων σου, μας «μεταφέρει» στα γυρίσματα μιας ταινίας εποχής, με πρωταγωνίστρια τη διάσημη ηθοποιό Μακαρένα Γρενάδα (Πενέλοπε Κρουζ) (Α’ προβολή, Τετάρτη 18/4, 22.00, ζώνη Ladies First), ενώ το δράμα του Τζέιμς Κεντ, Στον έρωτα και στον πόλεμο (The Testament of Youth) φέρνει στο επίκεντρο την ιστορία ενός ζευγαριού της υψηλής τάξης που το περιμένει ένα λαμπρό μέλλον, όταν ξαφνικά ξεσπά πόλεμος που ανατρέπει τα δεδομένα της ζωής τους. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Vera Brittain (Α’ προβολή, Σάββατο 21/4, 22.00). Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Κιτ Χάρινγκτον (Game of Thrones) και η Αλίσια Βικάντερ (Tomb Raider, The Danish Girl).

Στο κανάλι, προβάλλονται ακόμα σε Α΄ προβολή η δραματική ταινία του Γκας Βαν Σαντ, Μια Θάλασσα από Δέντρα (The Sea of Trees) με τον Μάθιου ΜακΚόναχι και τη Ναόμι Γουάτς (Παρασκευή 20/4, 22.00), αλλά και το αστυνομικό θρίλερ Dealer (Δευτέρα 23/4, 22.00). Οι συνδρομητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν, στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος στη Νάταλι Πόρτμαν την υποψήφια για 3 OSCAR ταινία, Jackie, στην οποία διάσημη ηθοποιός ενσαρκώνει την πρώτη κυρία των ΗΠΑ της δεκαετίας του ‘60, Τζάκι Κένεντι με επίκεντρο τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία του συζύγου της και τότε προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Φ. Κένεντι (Τρίτη 17/4, 22.00).

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Ελένη Ανουσάκη με την κωμωδία του Θανάση Βέγγου, Τρελός, Παλαβός και Βέγγος (Δευτέρα 23/4, 22.00). Ανάμεσα στις πρεμιέρες του Village Cinema HD ξεχωρίζει την Παρασκευή 20/4 η περιπέτεια Οι επίλεκτοι (The Squad) με τον Ζαν Ρενό (21.00).

Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους από την Τετάρτη 18/4 το οσκαρικό, Οι Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι του θεατρικού συγγραφέα και σκηνοθέτη Μάρτιν ΜακΝτόνα με την Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, τον Σαμ Ρόκγουελ και τον Γούντι Χάρελσον

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ