Ο Ντάνος αποκαλύπτεται: Γιατί αρνήθηκε πρόταση του ΑΝΤ1, ποιους φόβους είχε για το "Τατουάζ" και... τι του 'πε η μαμά του!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο νικητής του πρώτου Survivor μιλώντας για τα βήματα μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην απόφαση του να ενταχθεί στη δημοφιλή σειρά του Alpha. "Τατουάζ" μα και στους λόγους που αρνήθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1.

Η μαμά σου τι είπε όταν σε είδε πρώτη φορά στο Τατουάζ;

Από το Survivor και τη χαρά που πήρε από όλο αυτό που ήταν πρωτόγνωρο, χαίρεται για μία ακόμα φορά με αυτό που έχω επιλέξει να κάνω ως επόμενο βήμα. Άσε που της δίνεται η ευκαιρία να με έχει κοντά της, χωρίς να με έχει, μέσα από την τηλεόραση. Είναι και αυτή μια τηλεθεάτρια του Τατουάζ. Μου στέλνει μηνύματα, με ρωτάει τι θα γίνει, με ρωτάει αν θα τα φτιάξω με τη Νικόλ, αν θα τα φτιάξω με την Όλγα…

Συμβουλεύτηκες κάποιον δικό σου πριν πάρεις αποφάσεις για το τι θα κάνεις μετά το Survivor;

Η αλήθεια είναι ότι το συζήτησα με δύο κολλητούς φίλους μου, όπως και με κάποιους ανθρώπους του χώρου – ένας από αυτούς ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος μας έφερε και σε επαφή με τον Αντρέα Γεωργίου. Είχαν κάνει μια συζήτηση μεταξύ τους και μετά και με μένα. Με τον Γιώργο στο Survivor αναπτύξαμε μια έντονη φιλία σε μικρό χρονικό διάστημα και επίσης είναι ένας άνθρωπος με πολυετή καριέρα ηθοποιού. Σέβομαι την άποψή του. Γενικά, όμως, παίρνω πάντα εγώ την ευθύνη για τις κρίσιμες αποφάσεις στη ζωή μου, ώστε να επωμιστώ στη συνέχεια είτε το λάθος είτε το σωστό.

Είχες και μια δελεαστική πρόταση από τον ΑΝΤ1 να παρουσιάσεις το Bachelor. Τι ήταν αυτό που σε απέτρεψε από το να πεις το «ναι»;

Θεωρώ ότι τα στοιχεία που θα έπρεπε να προβληθούν από εμένα σε αυτό το κόνσεπτ είναι καθαρά προσωπικά και δεν ήμουν σε θέση, ούτε νομίζω πως θα είμαι ποτέ, να τα κάνω ριάλιτι . Ήθελα να επιλέξω κάτι που να είναι πιο κοντά σε μένα και τα θέλω μου. Θα μου πεις τώρα η υποκριτική είναι πιο κοντά σε σένα; Όχι, είναι ένα μεγάλο στοίχημα, αλλά εκεί υποδύομαι ένα ρόλο, δεν είμαι εγώ, κάτι το οποίο μου ελαφραίνει και το φιλί on camera, ομολογώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ