32χρονη κατάντησε με θολή όραση 90χρονης μετά από εγχείρηση για να αλλάξει σε γαλάζια τα μάτια της (ΦΩΤΟ)

«Καταστράφηκε η ζωή μου» δηλώνει τώρα η ίδια.

Μία 32χρονη κοπέλα έπαθε μόνιμη βλάβη στα μάτια της, μετά από επέμβαση αλλαγής χρώματος.

Ο λόγος για το μοντέλο Nadinne Bruna, που επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει μπλε μάτια, κάτι που της κόστισε την όρασή της!

Η κοπέλα από την Αργεντινή, που ζει πλέον στο Μαϊάμι, έχει χάσει σχεδόν την όρασή της και βλέπει όπως μία 90χρονη γιαγιά, όπως η ίδια ισχυρίζεται σύμφωνα με την Daily Mail.

Η επέμβαση που έγινε στην Κολομβία, περιελάμβανε την τοποθέτηση εμφυτευμάτων σιλικόνης στα καστανά μάτια της για να τους δώσει ένα ανοιχτό γκρι χρώμα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά και τώρα η 32χρονη, που έχει 198.000 followers στο instagram, λέει πως η ζωή της έχει καταστραφεί και πως όλα αυτά της προκάλεσαν κατάθλιψη.

«Πριν από αυτή την επέμβαση τα μάτια μου ήταν απόλυτα υγιή. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ήμουν τόσο αφελής. Από τότε που έκανα την επέμβαση η όρασή μου έγινε θολή. Εδώ και περίπου 1 χρόνο τα μάτια μου με πονάνε και έχω φαγούρα... Τα μάτια μου δεν μπορούν πια να προσαρμοστούν στο φως. Αυτή η επέμβαση κυριολεκτικά μου κατέστρεψε την ζωή...» τόνισε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε «Η βλάβη στην όρασή μου είναι μόνιμη και πρέπει να κάνω μεταμόσχευση κερατοειδούς. Επίσης, έχω και καταρράκτη. Τώρα, έχω την όραση μιας 90χρονης γυναίκας και απλά ελπίζω να κρατήσω το γλαύκωμα μου υπό έλεγχο».