Πως θα εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από τα ξύλινα έπιπλα; Ο Σπύρος Σούλης σας αποκαλύπτει όλα τα tips!

Δείτε πως μπορείτε να εξαφανίσετε τις γρατζουνιές από τα ξύλινα έπιπλά σας!

Εξαφανίστε κάθε είδους γρατζουνιά από τα έπιπλά σας και κάντε τα και πάλι καινούργια με τα ακόλουθα tips!

Για μικρές γρατζουνιές Θα χρειαστείτε μόνο λίγο χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Ανακατέψτε ίση ποσότητα χυμού λεμονιού και ελαιόλαδου και περάστε το σημείο που έχει γρατζουνιστεί με ένα πανάκι, βάζοντας αρκετή ποσότητα από το μείγμα σας πάνω σε αυτό. Τρίψτε ελαφρά και οι μικρές γρατζουνιές θα απομακρυνθούν πανεύκολα, όπως αναφέρει το spirossoulis.com.

Για να σκουρύνετε τα χτυπημένα σημεία Αν σε κάποιο σημείο το έπιπλό σας έχει αποχρωματιστεί τότε χρησιμοποιήστε κατακάθι καφέ για να επαναφέρετε το χρώμα του ξύλου σας. Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στο σημείο, αφήστε να δράσει για μερικές ώρες και επαναλάβετε αν το πρόβλημα δεν λυθεί.

Για πιο δύσκολες γρατζουνιές Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: ένας φελλός και λίγο ελαιόλαδο. Πάρτε το φελλό σας και βουτήξτε τον στο ελαιόλαδο. Τρίψτε ελαφρά τις γρατζουνισμένες επιφάνειες και θα τις δείτε αμέσως να γυαλίζουν και να λάμπουν σαν καινούργιες.

Με έναν φελλό και λίγο ελαιόλαδο μπορείτε να απαλλαγείτε από οποιαδήποτε έντονη γρατζουνιά.

Ένας άλλος δοκιμασμένος από πολλούς τρόπος για να απαλλαγείτε από τις γρατσουνιές είναι να ανακατέψετε 1/4 ξίδι και 3/4 ελαιόλαδο και με ένα βαμβακερό πανί να τρίψετε το έπιπλό σας στα σημεία που έχει γρατσουνιές. Με αυτόν τον τρόπο θα δείτε και πάλι τα έπιπλά σας σαν καινούργια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ