Έτσι θα ξαναγεννηθεί η επιδερμίδα του προσώπου μας - Εύκολα & απλά!

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Η απολέπιση του προσώπου μας είναι από τις βασικές συνήθειες που πρέπει να εφαρμόζουμε κάθε βδομάδα προκειμένου να έχουμε φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Είναι βέβαια πολύ σημαντικό να επιλέγουμε εκείνο το απολεπιστικό προϊόν που δεν θα ερεθίσει το δέρμα μας αλλά θα του συμπεριφερθεί με αγάπη και τρυφερότητα.

Το Brightening Exfoliating Balsam, For Face & Body, Cistus & Olive Seeds της Euthalia είναι ένα απολεπιστικό γαλάκτωμα με ενεργό μείγμα από ελαιόλαδο, κίστο και κουκούτσι ελιάς.

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας απαλότητα, λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα ενώ ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και στις ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εφαρμόστε με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ το προϊόν σε νωπή επιδερμίδα σε σώμα και πρόσωπο, αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών και αφαιρέστε το με άφθονο νερό.

Ενα προϊόν για απολέπιση προσώπου που έχει βασικό συστατικό το κουκούτσι ελιάς έχει πάντα θεαματικά αποτελέσματα και το σημαντικότερο η σύστασή του είναι 100% φυσική. 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ