Δημιουργήστε εντυπωσιακά χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά σας! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Γνωρίζατε πως ένα μαντήλι μπορεί να απογειώσει το λουκ σας;

Το μαντήλι στο κεφάλι είναι ένα αξεσουάρ μαλλιών που μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα υπέροχο χτένισμα όταν τα μαλλιά σας δεν στρώνουν ή είναι λαδωμένα και δεν προλαβαίνετε να τα λούσετε. Απλά δέστε το με όποιον τρόπο θέλετε, δημιουργώντας εντυπωσιακά boho, pin up και κομψά χτενίσματα με φουλάρι στο κεφάλι.

Δέστε το καλύπτοντας όλα σας τα μαλλιά και δημιουργώντας ένα κομψό στυλ ή πλέξτε το ανάμεσα σε μια πλεξούδα δίνοντας της χρώμα και μια ξεχωριστή όψη.

Ωραία ιδέα αποτελεί και το δέσιμο ενός φουλαριού γύρω από το λαστιχάκι μιας αλογοουράς. Αυτό το κόλπο, όχι μόνο θα κρύψει το λαστιχάκι, αλλά θα κάνει την κοτσίδα ακόμη πιο εντυπωσιακή. Σε αυτή την περίπτωση, το μαντήλι μπορεί να δεθεί απλά και να πέφτουν οι δυο άκρες του προς τα κάτω ή να δημιουργήσετε έναν μεγάλο και εντυπωσιακό φιόγκο.

Επίσης, μπορείτε να βάλετε το μαντήλι σαν κορδέλα, αφήνοντας τα μαλλιά σας κάτω ή πιάνοντας τα πάνω με διάφορους τρόπους. Μπορείτε να κάνετε μια αλογοουρά, έναν κότσο, ένα updo ή ακόμη και μια πλεξούδα. Για να μετατρέψετε το φουλάρι σας σε κορδέλα – headband, θα χρειαστεί να το διπλώσετε δημιουργώντας μια φαρδιά λωρίδα και στη συνέχεια να το δέσετε γύρω από το κεφάλι σας, δημιουργώντας έναν φιόγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Ο φιόγκος αυτός μπορεί να είναι στη μέση ή στο ένα πλάι. Αν όμως δεν θέλετε να φαίνεται ο φιόγκος, μπορείτε να τον βάλετε στο κάτω μέρος, στο ύψος του σβέρκου.

Εναλλακτικά, μπορείτε να φορέσετε το μαντήλι στο κεφάλι δημιουργώντας και πάλι μια κορδέλα, που θα στέκεται σαν στεφάνι πάνω από τα μαλλιά σας, αφήνοντας τα να πέφτουν ανέμελα κάτω σε χαλαρά beachy waves, όπως αναφέρει το beautetinkyriaki.gr.

Ακολουθούν περισσότερες ιδέες για χτενίσματα με φουλάρι στα μαλλιά, ιδανικά ακόμη και για την παραλία, καθώς και βήμα βήμα διάφοροι τρόποι για δέσιμο ενός μαντηλιού στο κεφάλι.

Βίντεο – 10 τρόποι δεσίματος για φουλάρι στο κεφάλι σε κοντά μαλλιά:

12 εντυπωσιακά χτενίσματα με μαντήλι στα μαλλιά σε βίντεο:

Βήμα βήμα τρόποι για δέσιμο μαντηλιού στο κεφάλι:

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ