Σοκ στον Καναδά- Λεωφορείο που μετέφερε εφηβική ομάδα χόκεϊ συγκρούστηκε με φορτηγό- Τουλάχιστον 14 νεκροί

Το λεωφορείο που μετέφερε τους Humboldt Broncos κινούνταν προς την πόλη Νίπαουιν, όπου η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθεί με τους τοπικούς Hawks.

14 άτομα έχασαν την ζωή τους την Παρασκευή, σε σοβαρό τροχαίο που συνέβη στον Καναδά, βόρεια της πόλης Tisdale.

Το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα εφήβων χόκεϊ, Humboldt Broncos, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Άλλα 14 άτομα έχουν τραυματιστεί, με τους τρεις από αυτούς να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει εάν ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται και παίκτες της ομάδας, όπως αναφέρει το thestarphoenix.com.

Το λεωφορείο που μετέφερε τους Humboldt Broncos κινούνταν προς την πόλη Νίπαουιν, όπου η ομάδα ήταν προγραμματισμένο να αναμετρηθεί με τους τοπικούς Hawks για την ημιτελική σειρά τοπικού νεανικού πρωταθλήματος χόκεϊ.

Τη βαθύτατη θλίψη του για την τραγωδία εξέφρασε ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό. «Δεν μπορώ να φανταστώ τι βιώνουν οι γονείς» έγραψε στο Twitter, εκφράζοντας τη συμπαράστασή του στην κοινότητα του Χάμπολτ από όπου προερχόταν η ομάδα.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στις οικογένειες του προσωπικού και των αθλητών μας και σε όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την απαίσια τραγωδία», δήλωσε ο πρόεδρος των Broncos, Κέβιν Γκάριντζερ.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέβασε φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος...

Ενώ ο πατέρας του παίκτη Derek Patter, που επιβίωσε από το δυστύχημα ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, που δείχνει τους τραυματίες...

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ