Να που έκαναν Μεγ. Παρασκευή επώνυμοι Έλληνες: Η Έλλη Στάη στο Παρίσι, η Σήλια Κριθαριώτη στη Νότια Αφρική... (ΦΩΤΟ)

Που επέλεξαν να περάσουν την Μεγάλη Παρασκευή επώνυμοι Έλληνες;

Οι επώνυμοι έκαναν τις αποδράσεις τους για τις ημέρες του Πάσχα και μέσω social media μας μετέδωσαν το κλίμα της Μεγάλης Παρασκευής, στα μέρη όπου βρέθηκαν.

Με κατάνυξη και προσκυνώντας τον Επιτάφιο ή πιο... εναλλακτικά, μας "ταξίδεψαν" με τον δικό τους τρόπο, με τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους...

Η Σμαράγδα Καρύδη ανέβασε ένα βίντεο από την περιφορά του Επιταφίου, σε άκρως κατανυκτικό κλίμα, ενώ στη συνέχεια "συνάντησε" την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που την χαιρέτησε περιχαρής μέσα από το τσιπουράδικο όπου βρισκόταν. Οι followers της Σμαράγδας έσπευσαν να εκδηλώσουν την χαρά τους που "Ντάλια" και "Ζουμπουλία" κάνουν Πάσχα μαζί!

 

 

Η Σήλια Κριθαριώτη πέρασε την Μεγάλη Παρασκευή στην ιστορική Ορθόδοξη Εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Γιοχάνεσμπουργκ, που χτίστηκε το 1912.

Η ίδια τόνισε πόσο συγκινημένη ένιωσε που βρήκε ελληνική εκκλησία τόσο μακριά από την Ελλάδα. 

 

 

Η Έλενα Μακρή παρέμεινε πιστή στην Μύκονο, ενώ ανέβασε στο instagram μία εντυπωσιακή φωτογραφία από τον στολισμένο Επιτάφιο!

 

 

Good Friday for the Orthodox Church /“Epitaphios”in Mykonos Town

A post shared by ELENA MAKRI (@elenamakri) on

 

Η Ντίνα Νικολάου υποδέχθηκε στο Παρίσι την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πόζαραν μαζί στο εστιατόριο Evi Evane στο Παρίσι, με την γνωστή ηθοποιό να απολαμβάνει νηστίσιμες συνταγές της αγαπημένης Ελληνίδας σεφ.

 

 

Στο Παρίσι ταξίδεψε και η Έλλη Στάη, η οποία ανέβασε στο instagram ένα βίντεο από τις βόλτες της στους δρόμους της Πόλης του Φωτός.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ