Ταινίες εβδομάδας: Από την τρελή κωμωδία "Game Night" ως το βουλγάρικο - διαμάντι "Ιστορίες μιας νύχτας"... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα στις σκοτεινές αίθουσες.

Ένα Ήσυχο Μέρος

Ταινία τρόμου με την Έμιλι Μπλαντ.

 

 

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο αλλόκοτα πλάσμα που επιτίθενται στο άκουσμα του παραμικρού ήχου, μια οικογένεια αναγκάζεται να ζει στην απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει.

Ιστορίες μιας Νύχτας

 

 

Βουλγάρικο σπονδυλωτό κοινωνικό δράμα. Ένας μικρό-επιχειρηματίας, ο οποίος εργάζεται και ως οδηγός ταξί, μαθαίνει από τον τραπεζίτη του ότι το «λάδωμα» που χρειάζεται για να πάρει ένα δάνειο έχει διπλασιαστεί. Η ακραία αντίδρασή του πυροδοτεί μια συζήτηση στο ραδιόφωνο σχετικά με την απόγνωση που έχει καταλάβει τη σύγχρονη κοινωνία.

Barbara

 

 

Μουσική βιογραφία σε σκηνοθεσία Ματιέ Αμαλρίκ. Μία ηθοποιός που ετοιμάζεται να υποδυθεί τη διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια Μπάρμπαρα σε μια επερχόμενη βιογραφική ταινία, «βυθίζεται» σταδιακά στο ρόλο της και πια κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την ίδια από τον χαρακτήρα.

Game Night

 

 

Περιπετειώδης κωμωδία με τους Τζέισον Μπέιτμαν και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Μια παρέα φίλων ζει μια διαφορετική «βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών» καθώς βρίσκεται μπλεγμένη σε ένα παιχνίδι μυστηρίου γεμάτο δολοφονίες, κακοποιούς και ομοσπονδιακούς πράκτορες, στο οποίο τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και παιχνιδιού δεν είναι τόσο ευδιάκριτα...

Οι Φύλακες του Χρυσού Αυγού

 

 

Κούνελοι σώζουν το Πάσχα σε γερμανικό animation. Σύμφωνα με το Αθηνόραμα, ο Μαξ, ένα πονηρό κουνέλι της πόλης, παγιδεύεται σε μια απομονωμένη Σχολή Πασχαλινών Κουνελιών που βρίσκεται στο δάσος. Όταν μια συμμορία αλεπούδων απειλεί να κλέψει το πολύτιμο Χρυσό Αυγό από τη σχολή, ο Μαξ αποφασίζει να σώσει το Πάσχα παρέα με τους καινούργιους του φίλους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ