Το τελευταίο "αντίο" στον Στέλιο Σκλαβενίτη- Θλίψη & οδύνη για τον 53χρονο επιχειρηματία

Θρήνος για τον 53χρονο επιχειρηματία που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, όπου τελέστηκε σήμερα η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη. 

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι του ομίλου είπαν το τελευταίο "αντίο" στον επιχειρηματία, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την περασμένη Κυριακή.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας και πατέρας 4 παιδιών προσβλήθηκε από γρίπη και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το Σάββατο, όταν και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το πρωί της Κυριακής, άφησε την τελευταία του πνοή.

Μαζί με τα αδέλφια του Μαρία και Γεράσιμο, ο Στέλιος Σκλαβενίτης βρισκόταν στη διοίκηση του ομίλου και σήκωσαν το βάρος της εξαγοράς και συγχώνευσης με τον «Μαρινόπουλο», μια από τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές κινήσεις στο χώρο. Μετά από αυτήν ο όμιλος Σκλαβενίτη αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την ώρα της κηδείας του Στέλιου Σκλαβενίτη, τόσο τα καταστήματα της εταιρείας "Σκλαβενίτης" στην Αττική, όσο και τα "My Market", ήταν κλειστά εις ένδειξη πένθους.

«Αποτελούσε ηθικό παράδειγμα για την κοινωνία. Καλός οικογενειάρχης, απλός, χαμογελαστός. Ο Στέλιος ήταν άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Καθε μέρα μαζί του ξεχωριστή. Δεν γκρίνιαζε ποτέ. Κοντά του έμαθα να βλέπω τα πράγματα στη ζωή θετικά κι ότι όλα τα προβλήματα να έχουν τη λύση τους. Καλοσύνη, ευγένεια, δικαιοσύνη. Πάνω από όλα έβαζε την οικογένειά του. Ένιωθα μεγάλη ευγνωμοσύνη προς τους εργαζόμενους. Ήθελε να είμαστε πρότυπο για τους άλλους. Καλό παράδεισο, αγαπημένε μας» είπε η Ευγενία Τζωρτζάτου, διευθύντρια του γραφείου του Στέλιου Σκλαβενίτη, όπως αναφέρει το protothema.gr.

«Ο κ. Στέλιος αγαπούσε όλη την Ελλάδα. Σήμερα δεν αποχαιρετούμε τον εργοδότη μας αλλά έναν σπουδαίο άνθρωπο που μου πρόσφερε πολλά σε εμένα και την οικογενειά μου. Ο Θεός να σε έχει κοντά του» είπε ο Νίκος Λαβίδας, γενικός εμπορικός διευθυντής της «Σκλαβενίτης» κομπιάζοντας

(Ο Κυριάκος Μητσοτάκης)

(Ο Βαγγέλης Μαρινάκης)

(Ο Παναγιώτης Φασούλας)

(Ο Βύρων Πολύδωρας)

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ