Η Kylie Minogue εξομολογείται πως έπαθε νευρικό κλονισμό μετά τον χωρισμό της & δηλώνει "Ποτέ δεν πίστευα πως θα παντρευτώ"

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μίλησε για τον χωρισμό της και το πως βλέπει τον γάμο.

Λίγο πριν κλείσει τα 50, η Αυστραλή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως έπαθε νευρικό κλονισμό μετά τον χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της, Joshua Sasse, αλλά και πως έχει περάσει για εκείνη ο καιρός για γάμο.

Σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Red", η μικροκαμωμένη σταρ της ποπ, τόνισε πως ο χωρισμός δεν ήταν εύκολος για εκείνη.

«Έπρεπε να ανασυγκροτηθώ σωματικά, ψυχικά και διανοητικά...» λέει χαρακτηριστικά.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2016, αλλά πέρυσι αποφάσισαν να χωρίσουν, με την Kylie Minogue να παραδέχεται πως "δεν μπορεις να διαπραγματευτείς προσεκτικά την κατάρρευση της σχέσης σου".

(Photo: Rex Features)

Η ίδια προσπαθεί πλέον να προχωρήσει μπροστά, ενώ τονίζει «Τώρα που είμαι και πάλι μόνη, κάνω στον εαυτό μου δύσκολες ερωτήσεις, όπως "Τι θέλω πραγματικά; Πως αισθάνομαι και πως θα προχωρήσω;».

 

Το κεφάλαιο "γάμος", ωστόσο, φαίνεται πως έχει κλείσει οριστικά για την γνωστή τραγουδίστρια. 

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παντρευτώ» αναφέρει και συμπληρώνει «Δεν μεγάλωσα έτσι... Δεν ήμουν το κορίτσι που ονειρευόταν να ντυθεί νύφη... Δεν πιστεύω πως ο γάμος είναι για μένα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ