Top Woman η 14χρονη Ροδίτισσα: "Προτιμούσα να καώ εγώ" λέει η μαθήτρια που έσωσε 3 παιδάκια από τη φωτιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκινητική ιστορία που έρχεται από το Νησί των Ιπποτών.

Η νεαρή Βαρβάρα Τσιλιγκίρη μπήκε στο σπίτι που είχε αρπάξει φωτιά στη Ρόδο και έσωσε από τις φλόγες τρία ανήλικα παιδιά που κοιμούνταν στο δωμάτιό τους.

Μόλις η νεαρή κοπέλα είδε τη φωτιά κάλεσε βοήθεια και μπήκε η ίδια στο σπίτι προκειμένου να σώσει τα παιδάκια από τη φωτιά.

"Βγαίνω εξω, κοιτάω προς τα πάνω και βλέπω φωτιά. Έσπαγαν τα τζαμιά απο τη θερμοκρασία. Είχα μείνει άγαλμα για δέκα λεπτά. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά φωνάζω, τσιρίζω για να με ακούσει η γειτονιά. Δεν άκουγε κανείς. Φωνάζουμε τα παιδιά, έρχονται στο παράθυρο, τα βγάζουμε έξω, μπαίνω μέσα στο σπίτι από το παράθυρο, και πάω να ανοίξω από εκεί την πόρτα, αλλά δεν άνοιγε. Τα κλειδιά τα είχαν πάρει οι γονείς. Εγώ δεν θυμάμαι καν πώς βγήκα, είχα πάθει σοκ, τόνισε η Βαρβάρα Τσιλκίρη.

"Δεν με ένοιαζε αν θα πάθω κάτι εγώ. Δεν είμαι άτομο που θα κάτσει να βλέπει τον άλλον να καίγεται. Προτιμούσα να καώ εγώ, παρά τρία παιδιά που δεν το άξιζαν. Είναι ωραίο να πας να βοηθάς τον άλλον αν εχει πάθει κάτι κακό", εξομολογήθηκε η ηρωική μαθήτρια στο newsit.

"Εγώ κανονικά αυτή τη στιγμή θα γυρνούσα από την Πάτμο. Θα ήμουν πενταήμερη. Αλλά δεν πήγα γιατί είχα ένα κακό προαίσθημα ότι θα συμβεί κάτι κακό στην εκδρομή. Τελικά, μου έγινε εδώ στην Ρόδο", πρόσθεσε η μικρή Βαρβάρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ