Στέλιος Σκλαβενίτης: Πως προήλθε ο θάνατος του άτυχου επιχειρηματία- Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

O 53χρονος επιχειρηματίας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 53 χρονών, σήμερα το πρωί.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία.

Αιτία του θανάτου του 53χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν οι επιπλοκές που προκάλεσε στον οργανισμό του η γρίπη.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης δεν αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Τις τελευταίες μέρες, τον ταλαιπωρούσε η γρίπη. Το βράδυ του Σαββάτου όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μπει στην Εντατική.

Η διάγνωση ήταν «σύνδρομο οξείας αναπνευστικής  δυσχέρειας (ARDS)  επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β». Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, η κατάσταση επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο Στέλιος Σκλαβενίτης ανέπτυξε «σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας».

Έφυγε τελικά από τη ζωή το πρωί της Κυριακής.

Το ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο Υγεία

«Ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας  αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής  δυσχέρειας (ARDS)  επί εδάφους λοίμωξης  από τον ιό της γρίπης τύπου Β.

Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις  07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ