Ταινίες εβδομάδας: Από το νέο φιλμ του Στίβεν Σπίλμπεργκ ως το Ιταλικό θρίλερ, "Κορίτσι στην ομίχλη"... ένα pop corn δρόμος!

Υπέροχες κινηματογραφικές προτάσεις για κάθε διάθεση έρχονται και αυτή τη βδομάδα, από αύριο Πέμπτη, στις σκοτεινές αίθουσες.

Ready Player One

Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

 

 

Όταν ο εφευρέτης ενός σύμπαντος εικονικής πραγματικότητας πεθαίνει, η αμύθητη περιουσία του θα φτάσει στα χέρια εκείνου που θα καταφέρει να κερδίσει έναν διαγωνισμό-ψηφιακό κυνήγι θησαυρού, το οποίο αψηφά τους κανόνες της πραγματικότητας και καθηλώνει ολόκληρο τον κόσμο.

Σκοτεινός Ποταμός

 

 

Δραματικό θρίλερ της Κλίο Μπάρναρντ («Ο Εγωιστής Γίγαντας»). Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Άλις επιστρέφει στη γενέτειρά της έπειτα από πολλά χρόνια. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τον αδερφό της, ο οποίος είναι αποφασισμένος να πουλήσει το οικογενειακό τους αγρόκτημα, αλλά και με τις για χρόνια κρυμμένες τραυματικές της αναμνήσεις.

Το Κορίτσι στην Ομίχλη

 

 

Ιταλικό αστυνομικό θρίλερ με τον Τόνι Σερβίλο. Ένας αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής καταφθάνει σε ένα μικρό χωριό στις ιταλικές Άλπεις με στόχο να εξιχνιάσει το μυστήριο που καλύπτει την εξαφάνιση μιας 16χρονης κοπέλας.

Μόνο Εσένα Βλέπω

 

 

Δράμα μυστηρίου με την Μπλέικ Λάιβλι. Έπειτα από ένα ατύχημα που της κόστισε την όρασή της, η Τζίνα ζει πλήρως εξαρτημένη από τον σύζυγό της. Η εξάρτηση αυτή φαίνεται πως κρατάει σταθερή την παθιασμένη τους σχέση, όταν όμως εκείνη αποκτήσει ξανά την όρασή της αντιλαμβάνεται πως η ζωή της είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι πίστευε.

Μια Νέα Γυναίκα

 

 

Γαλλικό δράμα, βραβευμένο με Χρυσή Κάμερα στις Κάνες. Χωρίς χρήματα, με μοναδική συντροφιά τη γάτα της, η 31χρονη Πόλα επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στο Παρίσι και είναι αποφασισμένη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Εντός Ορίων

 

 

Βραβευμένο στο Βερολίνο πολεμικό δράμα με τη Χιάμ Αμπάς. Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας γίνεται καταφύγιο για τη νοικοκυρά του σπιτιού και τα παιδιά της, τον φίλο μίας από τις κόρες της, τον πεθερό της, μια γειτόνισσα και το μωρό της, και μια οικιακή βοηθό. Την ώρα που στον έξω κόσμο πέφτουν βόμβες και οι δρόμοι γεμίζουν ελεύθερους σκοπευτές, η μικρή αυτή κοινωνία προσπαθεί να κρατηθεί όρθια ακολουθώντας τη ρουτίνα της.

Πίτερ Ράμπιτ

 

 

Οικογενειακή κωμωδία με ήρωα έναν ζωηρό, ανακατωσούρη κούνελο. Η διαμάχη του Πίτερ με τον κύριο ΜακΓκρέγκορ γίνεται χειρότερη από ποτέ, καθώς κι οι δυο τους θέλουν να κερδίσουν την καρδιά της γλυκύτατης, φιλόζωης γειτόνισσάς τους.

The Strangers: Ματωμένη Νύχτα

 

 

Σίκουελ του horror hit «Κλείδωσες;». Μια συνηθισμένη εκδρομή στην εξοχή μετατρέπεται στον απόλυτο εφιάλτη μιας τετραμελούς οικογένειας η οποία δέχεται επίθεση από μια ομάδα ψυχοπαθών με θανατηφόρες προθέσεις.

Λέο Ντα Βίντσι: Επιχείρηση Μόνα Λίζα

 

 

Ο αναγεννησιακός καλλιτέχνης πρωταγωνιστεί σε περιπετειώδες animation. Ο ιδιοφυής νεαρός Λέο Ντα Βίντσι σχεδιάζει μια μηχανή που κινείται στο έδαφος, στον αέρα και στο νερό, και ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι προς αναζήτηση ενός κρυμμένου θησαυρού έχοντας στο πλευρό του τον πιστό του φίλο Λορέντζο και την αγαπημένη του, Τζιοκόντα.

Kananga

 

 

Ντοκιμαντέρ του Παύλου Τριποδάκη. Όπως αναφέρει το Αθηνόραμα, το μεγάλο ιεραποστολικό έργο στην Κανάγκα της Αφρικής, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, το οποίο ξεκίνησε τη δεκαετία του ΄70 από Έλληνες Ορθόδοξους ιερείς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ