Dsquared: H ιστορία των θηλυπρεπών διδύμων της μόδας Ντιν & Νταν είναι ό,τι πιο δακρύβρεχτο έχετε ακούσει

Για την ιδιαίτερη και δύσκολη παιδική τους ηλικία μίλησαν σε συνέντευξή τους στη Vogue οι διάσημοι σχεδιαστές.

Στην πιο αποκαλυπτική τους συνέντευξη, οι ιδρυτές του οίκου μόδας DSquared2, αναφέρθηκαν σε πολύ προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής τους, που συγκλονίζουν.

Οι δίδυμοι αδελφοί Ντιν και Νταν Κάτεν, είναι πλέον 53 ετών και αποκάλυψαν για πρώτη φορά τον λόγο που ζουν μαζί και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

Μάλιστα, στη συνέντευξή τους στη βρετανική Vogue ανέφεραν, όταν ρωτήθηκαν ποια είναι η άποψή τους για την έκτρωση, πως η μητέρα τους σκεφτόταν να κάνει έκτρωση όταν ήταν έγκυος σε εκείνους. «Είχαν ήδη επτά παιδιά και καθόλου χρήματα... Δεν μπορούσαν να μας συντηρήσουν...».

Η κατάσταση στην παιδική τους ηλικία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

«Ήμασταν εννέα αδελφοί και αδελφές σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια» δήλωσε ο Νταν. «Υπήρχαν πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο και τέσσερα κορίτσια σε ένα άλλο δωμάτιο».

«Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι», πρόσθεσε ο Ντιν. «Ήταν πιο ασφαλές» συμπλήρωσε χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα.

Τα δύο αγόρια ήταν θύματα συνεχούς bullying. «Μας έδερναν ακόμα και κορίτσια... Ήματαν πολύ μικροκαμωμένοι. Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους» ανέφερε ο Νταν Κάτεν.

Τα λόγια του Ντίν συγκλονίζουν: «Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί... Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, είναι εξαιτίας αυτών που ζήσαμε. Έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί».

Όταν ήταν έφηβοι, οι γονείς των Κάτεν δεν μπορούσαν πλέον να τους φροντίσουν και η καναδική κυβέρνηση έπρεπε να παρέμβει. Οι δίδυμοι άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά. 

Εκείνη την περίοδο χωρίστηκαν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι ο Ντιν ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας και τον έστειλαν μακριά. Το τραύμα αυτού του χωρισμού, ίσως ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για τους δύο αδερφούς στα νεανικά τους χρόνια και φαίνεται να είναι ο λόγος της ιδιαίτερα στενής τους σχέσης και του ότι κοιμούνται μαζί.

«Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι δεν θα δω ποτέ ξανά τον αδελφό μου» δήλωσε ο Ντιν. «Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Έτσι, αν φοβόμαστε το σκοτάδι και έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο τότε είμαστε εντάξει... Είναι αδελφικό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ