Top Woman η Φαίη Μαυραγάνη: "4 φορές έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης" εξομολογείται η δημοσιογράφος

Μια λαμπερή προσωπικότητα, με ήθος και φυσική ευγένεια, που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης.

Μιλώντας στο TV Page της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Φαίη Μαυραγάνη αποκάλυψε μέσα σε όλα πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μάλιστα τέσσερις φορές!

"Το θεωρώ υποκριτικό να ανακαλύπτουν ξαφνικά κάποιοι ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την εξουσία που διαθέτουν για να εκβιάσουν κάποιους άλλους με σεξουαλικούς σκοπούς. Αυτό, δυστυχώς, είναι κανόνας εδώ και πάρα πολλά χρόνια" αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Τώρα ό,τι συμβαίνει" στο Epsilon TV.

"Μπορώ να θυμηθώ τέσσερις φορές που έπεσα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης - και πριν μπω στον χώρο αλλά και στην αρχή της καριέρας μου - από πολύ αναγνωρίσιμους ανθρώπους, που μου υπόσχονταν να με κάνουν ‘’πρώτο όνομα’’ με το ανάλογο αντάλλαγμα. Μάλιστα, μου έχει τύχει να με συναντήσει αργότερα ένας από αυτούς τους ανθρώπους και να μου πει: Δεν είχες μυαλό! Κάτσε τώρα με το μικρόφωνο στο χέρι, ενώ θα μπορούσες να ήσουν κυρία’’, εξομολογήθηκε η Φαίη Μαυραγάνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ