Γάμος πρίγκιπα Harry- Meghan Markle: Αυτό είναι το προσκλητήριο- Μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα!

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις για τον γάμο της χρονιάς!

Περίπου 600 τυχεροί καλεσμένοι θα λάβουν προσκλητήριο για τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της αγαπημένης του, Meghan Markle, που θα γίνει στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor!

Οι προσκλήσεις τυπώθηκαν- με αμερικανικό μελάνι σε αγγλικές κάρτες, ώστε να μην μείνει κανείς παραπονεμένος- και το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα το πολυαναμενόμενο προσκλητήριο, μέσω social media!

 

 

Κατά το εθιμοτυπικό ο πρίγκιπας Κάρολος είναι εκείνος που προσκαλεί στον γάμο του γιου του, πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ενώ το μελλόνυμφο ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο που η μεγάλη μέρα πλησιάζει.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στην prive δεξίωση που θα δοθεί, από τον Κάρολο, μετά τον γάμο στο Frogmore House θα είναι προσκεκλημένα 200 άτομα.

Η πρόσκληση ορίζει αυστηρό dress code- όπως ήταν αναμενόμενο- με τους άνδρες να καλούνται να φορούν είτε στρατιωτική στολή- κάτι που πιθανόν να επιλέξει και ο Harry- είτε κοστούμι με πανωφόρι και καπέλο, ενώ οι κυρίες καλούνται να φορούν φόρεμα και το- απαραίτητο σε αυτές τις περιστάσεις- καπέλο τους! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ