Βίντεο με γυναίκες σε σκληρά βασανιστήρια, βρικόλακες και αποκεφαλισμούς αποκάλυψαν τον Δανό δολοφόνο της δημοσιογράφου

"Ανατριχιαστικές" αποκαλύψεις στη δίκη του Δανού εφευρέτη που κατηγορείται ότι σκότωσε την Σουηδή δημοσιογράφο.

Τα νοσηρά πάθη του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Σουηδής δημοσιογράφου Κιμ Βαλ, Πέτερ Μάντσεν, αποκαλύφθηκαν χθες στη δίκη του, στην Κοπεγχάγη.

Βίντεο με γυναίκες που υπέστησαν σκληρά βασανιστήρια, έρευνες στο Διαδίκτυο για τον τεμαχισμό πτωμάτων, έντονο ενδιαφέρον για τους βρικόλακες είναι μόνο μερικά από τα ανατριχιαστικά "ενδιαφέροντα" του Δανού εφευρέτη.

Ο ίδιος βρίσκεται στο εδώλιο από την 8η Μαρτίου, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Κιμ Βαλ που πήγε να του πάρει συνέντευξη την 10η Αυγούστου 2017 στο υποβρύχιό του.

Ο 47χρονος υποστήριξε, στην έναρξη της δίκης, ότι η νεαρή γυναίκα απεβίωσε έχοντας εισπνεύσει τοξικά αέρια που απελευθερώθηκαν έπειτα από μια απότομη αποσυμπίεση του θαλάμου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο Πέτερ Μάντσεν παραδέχθηκε ενώπιον του δικαστηρίου ότι αποκεφάλισε, τεμάχισε και πέταξε στη θάλασσα το πτώμα της άτυχης γυναίκας μετά τον θάνατό της από ατύχημα.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν πολλά βίντεο με βίαιο περιεχόμενο, τα οποία εντόπισαν οι αρχές στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Πέτερ Μάντσεν.

Τα βίντεο, ανάμεσά τους δύο με κινούμενα σχέδια, έδειχναν γυναίκες βάναυσα κακοποιημένες, πολλές κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων. Ο Μάντσεν, που φαίνεται να τράβηξε τις βίαιες ερωτικές συνευρέσεις με μια κάμερα GoPro, αρνήθηκε να παρακολουθήσει τα βίντεο κατά την προβολή τους.

Οι συνήγοροί του υποστήριξαν ότι στον σκληρό δίσκο είχαν πρόσβαση και μέλη του προσωπικού του ατελιέ του.

Παράλληλα, εντόπισαν βίντεο με αποκεφαλισμούς, τα οποία ομολόγησε ότι είδε ο ίδιος.

Η ψυχιατρική έκθεση, την οποία έχει καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου η εισαγγελία, περιγράφει έναν άνθρωπο «πολυμορφικά διεστραμμένο και άτομο με αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά» με «ψυχοπαθητικές τάσεις».

Να σημειωθεί πως ο κατηγορούμενος αρνείται πως κακοποίησε σεξουαλικά, βίασε και σκότωσε την Σουηδή δημοσιογράφο, όπως τον κατηγορούν οι εισαγγελικές αρχές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ