Ο Σπύρος Σουλης σκέφτεται την τσέπη μας: Έτσι θα φτιάξετε το τέλειο υπνοδωμάτιο με ελάχιστα χρήματα

Όλοι μας ονειρευόμαστε το τέλειο υπνοδωμάτιο.

Το υπνοδωμάτιο που θα έχει την ιδανική ατμόσφαιρα και θα αποτελεί το ησυχαστήριο που χρειαζόμαστε ώστε να μπορούμε να κοιμηθούμε ξέγνοιαστοι και να χαλαρώσουμε ανενόχλητοι - κάνοντας ένα διάλειμμα από τους ρυθμούς της καθημερινής ζωής.

Ευτυχώς το τέλειο υπνοδωμάτιο μπορεί να επιτευχθεί ακόμα και με λίγα χρήματα. Αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι φαντασία, δημιουργικότητα και μια μικρή επένδυση χρόνου ώστε να δημιουργήσετε έναν χώρο ζεστό και ελκυστικό.

Ας δούμε, λοιπόν, πως θα το πετύχετε, όπως αναφέρει το spirossoulis.com

Ξεκινήστε με τα σκεπάσματα Το κεντρικό σημείο κάθε υπνοδωματίου είναι, φυσικά, το κρεβάτι. Γι αυτό και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να το ομορφύνετε. Χωρίς, λοιπόν, να ξοδέψετε ιδιαίτερα χρήματα επιλέξτε ένα πάπλωμα ή ένα ριχτάρι για το κρεβάτι σας που έχει κάτι το ιδιαίτερο: υφή, χρώμα ή μοτίβο.

Προμηθευτείτε μαξιλάρια Εννοούμε τα διακοσμητικά μαξιλάρια. Επιδιώξτε να διακοσμήσετε το κρεβάτι σας με μαξιλάρια που έχουν χρώμα, ιδιαίτερη υφή ή κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο. Αν δεν θέλετε να τα αγοράσετε μπορείτε πάντα να προμηθευτείτε ύφασμα και να τα φτιάξετε μόνοι σας.

Γίνετε δημιουργικοί Αφήστε τη δημιουργικότητα και την φαντασία σας να καλπάσει και δημιουργήστε μοναδικές διακοσμητικές παρεμβάσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε έναν γυάλινο δίσκο, να τον γεμίσετε με διάφορα είδη κεριών και να τον βάλετε στο τραπέζι ή το κομοδίνο που υπάρχει δίπλα στο κρεβάτι σας.

Μην ξεχάσετε το κάτω μέρος του κρεβατιού Ο χώρος μπροστά από το κρεβάτι σας είναι από τα σημεία που μπορούν να κάνουν το υπνοδωμάτιό σας να ξεχωρίσει. Βάλτε ένα μικρό έπιπλο στο φάρδος περίπου του κρεβατιού. Ακόμα και αν αυτό δεν είναι μέσα στο οικονομικό σας πλάνο, μπορείτε να βάλετε ένα παλιό τραπεζάκι ή ένα σκαμπό. Δοκιμάστε το και θα δείτε τον χώρο να μεταμορφώνεται.

Βάψτε τους τοίχους Οι τοίχοι επηρεάζουν την όψη ολόκληρου του δωματίου. Προσπαθήστε να διαλέξετε το σωστό χρώμα που θα ταιριάζει με το υπόλοιπο υπνοδωμάτιο αναζητώντας αποχρώσεις που αναμιγνύονται αρμονικά με τα ήδη υπάρχοντα πράγματα του χώρου. Για μια ακόμα εντυπωσιακότερη αλλαγή συνδυάστε τους τοίχους σας με νέες κουρτίνες που θα ανήκουν στην ίδια παλέτα χρωμάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ