Τραγωδία στον «αέρα»- Ακροβάτης του Cirque du Soleil σκοτώθηκε την ώρα της παράστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ακροβάτης του Cirque du Soleil, Yann Arnaud, έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση κατά τη διάρκεια του show "Volta" στην Φλόριντα το περασμένο Σάββατο.

Ο άτυχος ακροβάτης έπεσε από ύψος περίπου 3,7 μέτρων, όταν του έφυγε ο ιμάντας από τα χέρια κατά τη διάρκεια της παράστασης.

Σύμφωνα με το euronews.com, το show σταμάτησε αμέσως και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.

«Ολόκληρη η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι συντετριμμένη από την τραγωδία. Ο Yann ήταν μαζί εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια και αγαπήθηκε από όλους όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν. Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, σκοπός μας είναι να στηρίξουμε την οικογένειά του και τους υπαλλήλους μας, ειδικά την ομάδα Volta, ξεπερνώντας μαζί αυτές τις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο πρόεδρος και CEO, Daniel Lamarre του Cirque du Soleil.       

Σε ανακοίνωσή του, το Cirque du Soleil εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του 38χρονου Yann Arnaud, ενώ τόνισε πως σκοπεύει να συνεργαστεί με τις αρχές, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ