Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Χρήστο Σιμαρδάνη: «Είχε μια βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες, σκορπώντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Χρήστο Σιμαρδάνη, με τον οποίο τον συνέδεε στενή φιλία, στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM.

«Ο Χρήστος είχε ένα χιούμορ απίστευτο, για άνθρωπο τα πάντα τα αντιμετώπιζε με μια αισιοδοξία... Γι'αυτό αντιμετώπισε τον θάνατό του με αυτό τον τρόπο, με στωικότητα χωρίς να γίνει βορά των media. Κανείς δεν ήξερε τίποτα, πουθενά δεν γράφτηκε όλο αυτό το διάστημα κάτι, γιατί το διαφυλάξαμε όλοι οι φίλοι, αφού ήθελε αυτό να μην απασχολήσει το κοινό...» τόνισε ο ίδιος, για τον αγαπημένο ηθοποιό που έχασε τη "μάχη" για τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών.

Αναφερόμενος στην ασθένεια του καλού του φίλου είπε «Ήταν καταιγιστική η ιστορία αυτή, γιατί κράτησε από τον Οκτώβριο, έως τώρα, ήταν πέντε μήνες στην ουσία... Μόνο φίλοι πήγαιναν στο σπίτι και πρόσεχαν τον Χρήστο, του συμπαραστάθηκε πολύ ο κοντινός του κύκλος φίλων. Από την αρχή ήταν ότι εγώ θα τα καταφέρω, μια περιπέτεια ακόμα είναι αυτό και πίστευε ότι μπορεί να ξεφύγει, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ σοβαρή η περίπτωση του και δεν τα κατάφερε... Είχε μία βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου και από την ίδια ακριβώς ιστορία πριν λίγους μήνες έφυγε και άλλος ένας του καλλιτεχνικού χώρου, ο Κώστας Τσόκαλης, που έγραφε τα σήριαλ...».

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ