Το πολύκροτο διαζύγιο του γιου του Ντόναλντ Τράμπ: Τα 5 παιδιά, τα οικονομικά και η επιμέλεια

Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Βανέσα Τραμπ, σύζυγος του μεγαλύτερου γιου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ.

Όπως μεταδίδει το Nydailynews.com, επικαλούμενο δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, η Βανέσα Τραμπ κατέθεσε αίτηση σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, χωρίς να έχουν γίνει σαφείς οι λόγοι που το ζευγάρι χωρίζει.

Το ζευγάρι- 40χρονοι και οι δύο- είναι παντρεμένο από το 2005 και έχει πέντε παιδιά. Μάλιστα ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ την σύστησε στο γιό του και μελλοντικό της σύζυγο αργότερα.

«Έπειτα από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους» φέρεται να δήλωσε το ζευγάρι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Βίντεο: euronews 

Η νομική μορφή του διαζυγίου που ζητεί η Βανέσα Τραμπ, συναινετικό δηλαδή, σημαίνει πως η επιμέλεια των παιδιών και η περιουσία του ζευγαριού δεν θα τεθεί υπό διεκδίκηση στη διάρκεια της νομικής διαδικασίας.

Νωρίτερα φέτος, αμερικανικά μέσα είχαν μεταδώσει πως ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο του, σημειώνοντας τα συχνά ταξίδια του και την αγάπη του για τα social media.

Η πρώτη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ μετά την αίτηση διαζυγίου της συζύγου του

Μια φωτογραφία της ιδιωτικής του ζωής με ένα από τα πέντε παιδιά του μοιράστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, λίγες μόνο ώρες μετά την είδηση πως χωρίζει με τη σύζυγό του.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε μία selfie με την 3χρονη κόρη του Κλόι Σοφία την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Τραμπ Τζούνιορ μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας «Ασχέτως με το τι συμβαίνει όταν έρχεται η ώρα του ύπνου αγκαλιά με ένα στρουμφάκι, αυτό βάζει ένα πελώριο χαμόγελο στο πρόσωπό μου»

 

No matter what is going on bedtime cuddling with the smurf puts a Yuge smile on my face. #bedtime #daddysgirl #cuddle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) στις

 

Ice cream time with the monsters aka #kids. #carvel #icecream #family #weekend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ