Αγγελική Νικολούλη: Νεκρός βρέθηκε ο 69χρονος δικηγόρος που είχε εξαφανιστεί στην Τήνο

Η σορός του Μπομπ Μέγιερ 69 χρόνων, εντοπίστηκε τυχαία από επαγγελματία φωτογράφο κάτοικο της περιοχής Κοσσίνι, σχεδόν τέσσερις μήνες  μετά το χαμό του.

Ήταν σε προχωρημένη σήψη σε ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σημείο όπου είχε βρεθεί  το αυτοκίνητο του.
Η σύζυγος του Γκέιλ Χάιτζερλινκ αναγνώρισε τα ρούχα του και τα προσωπικά του αντικείμενα.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, τα οποία δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστούν λόγω της προχωρημένης σήψης του πτώματος.

Στη σωρό βρέθηκαν από τον Ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, η ταυτότητα και μία πιστωτική κάρτα με τα στοιχεία του άτυχου δικηγόρου.

Ο χρόνος θανάτου τοποθετείται την περίοδο που εξαφανίστηκε.

Η ιστορία του Μπομπ και της συζύγου του που είχαν εγκαταλείψει τη Νέα Υόρκη για να ζήσουν στο κυκλαδίτικο νησί,  είχε συγκινήσει ιδιαίτερα τους τηλεθεατές .

Ο συνταξιούχος δικηγόρος  είχε χαθεί το μεσημέρι της  Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017, όταν έφυγε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο του. Δύο μέρες αργότερα το όχημα εντοπίστηκε από οδηγό ενός  απορριμματοφόρου, σε απομακρυσμένο δρόμο στην περιοχή Κοσσίνι.

Η τρυφερή ιστορία του δικηγόρου και της συζύγου του

Η ιστορία του Μπόμπ που επέλεξε την Τήνο για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του με την αγαπημένη του, είναι ξεχωριστή. Η σύζυγος του Γκέιλ που όλο αυτό το διάστημα ζούσε μέσα στην αγωνία, είχε  μιλήσει στο «Τούνελ»τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η επαφή της με την Τήνο ξεκίνησε πριν από είκοσι πέντε χρόνια όταν πρωτοπήγε  στο νησί για να εκπαιδευτεί στην γλυπτική μαρμάρων.

Η μοίρα εμφάνισε τότε στη ζωή της τον έρωτα  των φοιτητικών της χρόνων.  Τον δικηγόρο Μπομπ  Μέγιερ που την αναζήτησε μετά από σαράντα χρόνια, όταν πέθανε η πρώτη του γυναίκα. Παντρεύτηκαν  και  πριν από έναν χρόνο, μετοίκησαν στην Τήνο από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσαν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ