O Έντι Μέρφι δεν ενδιαφέρεται να δει την κόρη που έχει αποκτήσει με τη Mel B- Η δικαστική διαμάχη και όσα ζητά ο πρώην σύζυγος της "Scary Spice"

Ο γνωστός κωμικός φέρεται να μην ενδιαφέρεται να συναντήσει την 10χρονη- σήμερα- κόρη που έχει αποκτήσει με την Mel B.

Στα δικαστήρια συναντήθηκαν πρόσφατα η γνωστή τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της, Stephen Belafonte.

O Belafonte ζητά το δικαίωμα να επισκέπτεται την κόρη της Mel B, Angel, η οποία, όπως τονίζει ο ίδιος τον φωνάζει "μπαμπά", από όταν ξεκίνησε να μιλά.

Ο βιολογικός πατέρας της μικρής, ο γνωστός ηθοποιός Έντι Μέρφι, δεν έχει επαφές με το παιδί και δεν ενδιαφέρεται για εκείνο, όπως ανέφερε η δικηγόρος του Belafonte, σύμφωνα με την Daily Mail.

(Οι δύο αντίδικοι ενώ βγαίνουν από το δικαστήριο)

Να σημειωθεί πως το πρώην Spice Girl και ο Έντι Μέρφι έβγαιναν στο παρελθόν, με την συνέχεια της σχέσης τους να είναι θυελλώδης, καθώς ο Μέρφι αρνήθηκε να αναγνωρίζει την κόρη που απέκτησαν, αναφέροντας πως δεν γνώριζε αν το παιδί ήταν δικό του. Τελικά, τα δικαστήρια δικαίωσαν την τραγουδίστρια και ανάγκασαν τον Μέρφι να αναγνωρίσει το παιδί.

Και το τέλος του γάμου της Mel B με τον Belafonte, όμως, ήταν επεισοδιακό καθώς εκείνη τον είχε κατηγορήσει πως ήταν βίαιος, με τη συνέχεια να δίνεται και πάλι στα δικαστήρια, όπου τελικά κατέληξαν σε συμφωνία πριν από λίγους μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ