Τίτλοι τέλους στον έρωτα 2 ετών της 22χρονης Gigi Hadid & του τραγουδιστή Zayn Malic - Οι επίσημες ανακοινώσεις (ΦΩΤΟ)

Μετά από έναν μεγάλο έρωτα που κράτησε δύο χρόνια, η 22χρονη Gigi Hadid και ο 25χρονος Zayn Malik αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με διαφορά μόλις μερικών λεπτών οι δύο σταρς ανακοίνωσαν, μέσω twitter, τον χωρισμό τους.

«Η Gigi κι εγώ είχαμε μια απίστευτα σημαντική, γεμάτη αγάπη και διασκέδαση σχέση και διατηρώ τεράστιο σεβασμό και λατρεία για εκείνη, ως γυναίκα και ως φίλη. Είναι μία απίστευτη ψυχή. Είμαι ευγνώμων σε όλους τους θαυμαστές μας για τον σεβασμό απέναντι σε αυτή τη δύσκολη απόφαση και την ιδιωτική ζωή μας...» τόνισε ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του.

Με την σειρά της, η Gigi Hadid έγραψε «Οι ανακοινώσεις χωρισμών συχνά φαίνονται απρόσωπες, γιατί δεν περιγράφονται με λόγια όλα όσα έχουν ζήσει δύο άνθρωποι μαζί στη διάρκεια των χρόνων... Όχι μόνο στη σχέση, αλλά και στη ζωή τους γενικά. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την αγάπη, τις στιγμές και τα μαθήματα ζωής που μοιραστήκαμε με τον Ζ. Θέλω μόνο τα καλύτερα για εκείνον και θα συνεχίσω να τον υποστηρίζω σαν φίλη, έχοντας απόλυτο σεβασμό απέναντί του. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του, πρώην πλέον, ζευγαριού, ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη.

Το τελευταίο διάστημα οι δυο τους περνούσαν αρκετό καιρό χωριστά, γεγονός που είχε φουντώσει τις φήμες περί χωρισμού.

Το όμορφο μοντέλο και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2015 και ζούσαν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ δεν παρέλειπαν να ανεβάζουν και φωτογραφίες τους στα social media.

Συχνές ήταν και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο λόγος του χωρισμού τους, σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun", ήταν το φορτωμένο πρόγραμμα και των δύο, που τους απομάκρυνε.

Όπως αναφέρει η πηγή στην εφημερίδα «Δεν είναι πια ζευγάρι, αλλά παραμένουν στενοί φίλοι και υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο».

(Photo: Getty-Contributor)

(Photo: Splash News)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ