Υπέροχες γυναίκες ηθοποιοί που πέρασαν πραγματικά σκληρές δοκιμασίες για τον ρόλο τους και αποτελούν έμπνευση! (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα το να είσαι ηθοποιός απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και προετοιμασία. Ωστόσο, αυτές οι κυρίες υπερέβαλλαν εαυτόν και κέρδισαν για πάντα τον σεβασμό μας!

Για να δείχνουν αψεγάδιαστες στη μεγάλη οθόνη, πολλές πρωταγωνίστριες περνούν σκληρές δοκιμασίες, ώστε να αποδώσουν άψογα τον ρόλο τους.

Συνήθως, η σκληρή δουλειά αποδίδει και οι κυρίες αυτές κερδίζουν την εκτίμησή μας, καθώς και βραβεία!

Το Bright Side έφτιαξε μία λίστα με τις ηθοποιούς εκείνες που έπρεπε να περάσουν από σκληρή εκπαίδευση για τον ρόλο τους.

Απολαύστε τις!

Gal Gadot- Wonder Woman

Η Gal Gadot δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το βάρος της, αντιθέτως ήταν, σε όλη της τη ζωή αδύνατη. Ωστόσο, όταν της έγινε πρόταση να υποδυθεί την Diana Prince στην ταινία Wonder Woman έκανε ειδική προπόνηση για εννιά ολόκληρους μήνες, ώστε να "χτίσει" τους απαραίτητους μύες. Η προπόνησή της περιελάμβανε καθημερινά δύο ώρες στο γυμναστήριο, δύο ώρες πάλη και δύο ώρες ιππασία, με τα αποτελέσματα να είναι τελικά εντυπωσιακά!

(Instagram)

Alicia Vikander, Tomb Raider

Όταν η Alicia Vikander επελέγη για τον ρόλο της Lara Croft στην ταινία, Tomb Raider, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πως η μικροκαμωμένη ηθοποιός θα αποκτήσει την ανάλογη σιλουέτα.

Άλλωστε, η Angelina Jolie είχε βάλει την "υπογραφή" της στον χαρακτήρα και ήταν δύσκολο για την Vikander να την ανταγωνιστεί.

Εκτός από την γυμναστική, η γνωστή ηθοποιός έκανε ποδηλασία, αναρρίχηση, πολεμικές τέχνες και κολύμβηση! Τελικά, πήρε 6 κιλά σε μύες και ήταν άψογη στον ρόλο!

(© Warner Bros.   © Metro-Goldwyn-Mayer)  

Scarlett Johansson, Το φάντασμα στο κέλυφος

Για τον ρόλο της στην ταινία φαντασίας "Το φάντασμα στο κέλυφος" η Scarlett Johansson αύξησε τις επισκέψεις της στο γυμναστήριο.

Η όμορφη ηθοποιός δεν χρειαζόταν απλά να δείχνει αψεγάδιαστη μέσα στην εφαρμοστή φόρμα της, αλλά και να βελτιώσει τις ικανότητές της στην πάλη.

(© Paramount Pictures   © DreamWorks Pictures)  

Zoe Saldana, Avatar

Η Zoe Sandana αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς για την ερμηνεία της στο "Avatar".

Η ηθοποιός εξασκήθηκε για έξι μήνες στην τοξοβολία, την ιππασία και τις πολεμικές τέχνες για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της Neytiri και έπρεπε να κάνει όλα αυτά φορώντας στο κεφάλι μία βαριά κάμερα και ένα ιδιαιτέρως άβολο κοστούμι.

(© Zoe Saldana / facebook)

(Getty Images)

Natalie Portman, Μαύρος Κύκνος

Το 2011, η Natalie Portman κέρδισε το Όσκαρ Α΄Γυναικείου Ρόλου για την μοναδική της ερμηνείας στην ταινία του Ντάρεν Αρονόφσκι "Μαύρος Κύκνος", όπου υποδύθηκε μία εμμονική μπαλαρίνα, η οποία ανακάλυψε τη σκοτεινή πλευρά της.

Η όμορφη ηθοποιός προετοιμάστηκε ιδιαίτερα σκληρά για τον ρόλο της, κάνοντας επί πέντε ώρες καθημερινά μαθήματα χορού. Όταν, δε, ξεκίνησαν τα γυρίσματα η προπόνηση της Portman αυξήθηκε σε 16 ολόκληρες ώρες την ημέρα!

(© Fox Searchlight Pictures)

Δείτε περισσότερες εντυπωσιακές κυρίες στο brightside.me.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ