Το ντοκιμαντέρ «Whitney» για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον -Στιγμιότυπα που θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά!

Η ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της σόουλ, Γουίτνεϊ Χιούστον θα ειπωθεί στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney», το οποίο θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι και θα περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις και στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά. 
 

Όπως είχε προαναγγελθεί μετά τον θάνατό της, η ιστορία της ζωής της Γουίτνεϊ Χιούστον έγινε ντοκιμαντέρ που αναμένεται να βγει στις αίθουσες αυτό το καλοκαίρι. 

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Whitney» σε σκηνοθεσία του οσκαρούχου Κέβιν ΜακΝτόναλντ που έχει φτιάξει κάτι αντίστοιχο για τον Μπομπ Μάρλεϊ, έχει εγκριθεί από τους διαχειριστές της περιουσίας της τραγουδίστριας και περιλαμβάνει ζωντανές εμφανίσεις - στιγμιότυπα που δεν έχουν προβληθεί ποτέ ξανά!

«Προσέγγισα τη ζωή της Γουίτνεϊ ως ιστορία μυστηρίου. Γιατί κάποιος με τόσο καθαρό ταλέντο και ομορφιά αυτοκαταστράφηκε δημόσια και οδυνηρά;» εξήγησε ο Κέβιν ΜακΝτόναλντ στο Rolling Stone.

Βέβαια, δεν πρόκειται για το πρώτο ντοκιμαντέρ που καταπιάνεται με το εν λόγω θέμα, καθώς έχει προϋπάρξει το «Whitney: Can I be me» το 2017, παραγωγής της Showtime το 2017.

Ωστόσο η σκηνοθεσία του Νικ Μπρούμφιλντ όχι μόνο δεν επιδοκιμάστηκε, αλλά αποκυρήχθηκε κιόλας από τους διαχειριστές της περιουσίας της τραγουδίστριας.

Οι φανατικοί θαυμαστές της πάντως, στην προκειμένη έχουν να περιμένουν αυθεντικές ηχογραφήσεις που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας, καθώς και a capella ερμηνείες ορισμένων από των μεγαλύτερων επιτυχιών της. 

Η πρεμιέρα της αφιερωματικής ταινίας με θέμα το ξεχωριστό ταλέντο της Γουίτνεϊ που για εκείνη ήταν ευλογία και ταυτόχρονα κατάρα έχει προγραμματισθεί από τη Roadside Attractions και τη Miramax για τις 6 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ