Με λένε Μαριάνθη, είμαι 35 ετών & αυτή είναι η ζωή μου με τον πάμπλουτο Άραβα σύζυγό μου...

Μία γυναίκα που ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν πάμπλουτο Άραβα επιχειρηματία, αφηγείται την- όχι και τόσο ειδυλλιακή όπως υποστηρίζει- ζωή της δίπλα του...

Μία Ελληνίδα που παντρεύτηκε ένα πάμπλουτο Άραβα, μιλά για το γεγονός πως ζούσε σε "ένα χρυσό κλουβί" και την απόφασή της να χωρίσει, ώστε να ανακτήσει την ελευθερία της, όπως δημοσιεύει το efisecret.gr.

Ονομάζομαι Μαριάνθη και είμαι 35 χρονών. Είμαι διευθύντρια σε μια πολύ μεγάλη εταιρία στην Ελλάδα, την οποία έχουν αγοράσει κάποιοι Άραβες επιχειρηματίες.

Πριν από 3 χρόνια σε ένα επαγγελματικό συνέδριο της εταιρίας, ερωτεύτηκα τον ιδιοκτήτη της εταιρίας στην οποία εργάζομαι.

Έναν πολύ πλούσιο, αλλά και πολύ γοητευτικό Άραβα επιχειρηματία. Πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ένα ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσά μας. Με φλέρταρε με κομψό και ωραίο τρόπο.

Έμενε στην Αμερική, αλλά εκείνο το διάστημα σχεδίαζε να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, για να ασχοληθεί με τις εδώ επιχειρήσεις του.

Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Είχε ελληνική καταγωγή λόγω της μητέρας του, η οποία ήταν μια κομψή και εντυπωσιακή Ελληνίδα.

Η σχέση μας μέρα με τη μέρα γινόταν όλο και πιο σοβαρή, ώσπου καταλήξαμε στο γάμο. Ζούσα ένα παραμύθι. Ένιωθα λες και ήμουν πριγκίπισσα.

Ο γάμος μου ήταν κάτι παραπάνω από παραμυθένιος. Αυτός ο άνθρωπος μου χάριζε ότι επιθυμούσα! Μου πρόσφερε όλο το κόσμο στα πόδια μου.

Την δουλειά μου δεν την άφησα ποτέ. Μου άρεσε πάντα να εργάζομαι και να νιώθω δημιουργική.

Ο πρώτος χρόνος του έγγαμου βίου ήταν υπέροχος. Ζούσα το όνειρό μου. Όμως στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν.

Προσγειώθηκα απότομα από το ροζ συννεφάκι μου. Άρχισα να αισθάνομαι ότι πνίγομαι μέσα σ’ αυτό τον γάμο.

Ο άντρας μου είχε μεγαλώσει με κάποιες αρχές διαφορετικές από τις δικές μας. Πίστευε πως η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα και να μην έχει δική της γνώμη.

Ακόμα και εγώ που ήμουν μια ενεργή υπάλληλος στις επιχειρήσεις του, μετά τον γάμο η θέση μου ήταν απλά διακοσμητική.

Με άφηνε να δουλεύω μόνο και μόνο για να μην μου χαλάσει το χατίρι. Στην πραγματικότητα δεν ήθελε και πιστέψτε με μου το έδειχνε με τον τρόπο του.

Καθημερινά με μετέφερε στη δουλειά ο σοφέρ με το πολυτελές μας αμάξι. Διαταγή του συζύγου μου φυσικά.

Ενώ στην αρχή μου άρεσε, όταν άκουγα τα κουτσομπολιά από τους συναδέλφους μου ένιωθα άσχημα. Δεν ήθελα.

Ο σύζυγός μου φυσικά ήταν ανένδοτος, είχε τη δική του άποψη.

Όσον αφορά τη δουλειά μου, ήμουν απλά μια γλάστρα! Είχα τόσα πτυχία και δεν μπορούσα να τα αξιοποιήσω.

Ο άντρας μου με είχε απαλλάξει από κάθε ευθύνη. Δεν άκουγε τις ιδέες μου, ούτε τις προτάσεις που του έκανα.

Η δουλειά μου ήταν απλά να τον συνοδεύω στα επαγγελματικά γεύματα και τις δεξιώσεις σαν αξεσουάρ.

Στο σπίτι το ίδιο. Δεν με άφηνε να ανακατευτώ ούτε στις υποχρεώσεις του σπιτιού. Αυτός ο άνθρωπος μου χάριζε τα πάντα με αντάλλαγμα την ελευθερία και τη γνώμη μου.

Τι να τα κάνω τα ακριβά ρούχα και την καλή ζωή όταν δεν είμαι χρήσιμη σαν άνθρωπος;

Η μητέρα του είχε καταλάβει τι γινόταν και προσπάθησε να μου δώσει κάποιες συμβουλές εφόσον είχε περάσει και εκείνη τα ίδια.

Εγώ όμως δεν άντεξα! Είχα διαρκώς ένα σφίξιμο και έναν κόμπο στο στομάχι. Δεν άντεχα αυτή την πίεση. Είμαι ένας ελεύθερος και δημιουργικός άνθρωπος δεν μπορούσα να ζήσω σε ένα χρυσό κλουβί.

Πήρα την απόφαση να χωρίσω. Φυσικά του εξήγησα τους λόγους και σεβάστηκε την απόφασή μου.

Πλέον έχουμε μια αρκετά καλή σχέση διότι πέρα από όλα αυτά τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και εκείνος το ίδιο.

Δουλεύω ακόμα στις επειχηρήσεις του διατηρώντας τη θέση που είχα. Ξαναβρήκα την ελευθερία και τον εαυτό μου.

Γιατί όσο ονειρεμένη ακουγόταν η ζωή μου τόσο πιεστική και ανούσια ήταν.

*Αυτό το άρθρο δημοσιεύθηκε από αναγνώστη της ιστοσελίδας αληθινών μαρτυριών efisecret.gr και το eirinika το μεταφέρει με κάθε επιφύλαξη και δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με όσα καταγράφονται στην εξομολόγηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ