Η Bild λέει ότι το σεξ θέλει ποικιλία, παιχνίδια, προκαταρκτικά και ερωτόλογα - Γιατί όμως;

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» δημοσιεύει τα αποτελέσματα της έρευνας της, με δείγμα 3.652 ανδρών και γυναικών. 

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, τα δύο φύλα, όταν κάνουν σεξ, θέλουν να μοιράζονται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και φαντασιώσεις.

Για τους άνδρες, αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι τα προκαταρκτικά να έχουν διάρκεια. Τουλάχιστον αυτό πιστεύουν τα 2/3 των ερωτηθέντων ενώ για τις γυναίκες, οι άνδρες πρέπει να είναι αυτοί που έχουν το πάνω - χέρι στο κρεβάτι.  

Για το 82% των Γερμανών, το σημαντικό στο σεξ είναι η σύντροφός τους να τους εκφράζει τα θέλω της, τις σεξουαλικές της επιθυμίες. Και τα δύο φύλα πάντως ζητούν οικειότητα και άνεση από τον ερωτικό τους σύντροφο, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Το 23% των γυναικών προτιμά το σεξ χωρίς πολλά λόγια, ενώ το 31% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου θέλει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης να πλανώνται στον αέρα ερωτόλογα.    
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, οι άνδρες δεν έχουν συνήθειες στο κρεβάτι. 
Για το 61% των ερωτηθέντων, το σεξ είναι πεδίο ανακάλυψης νέων πραγμάτων. Σχεδόν οι μισοί, το 44% των ερωτηθέντων, θέλουν να υπάρχει ποικιλία στις ερωτικές στάσεις.  

«Η έλλειψη ποικιλίας είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας απογοήτευσης στο κρεβάτι. Τα ερωτικά παιχνίδια έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες, κυρίως όμως για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου», υποστηρίζει η Γερμανίδα ψυχολόγος, Λίζα Φίσχμαπ,συμβουλεύοντας τα ζευγάρια να μιλούν ανοιχτά για το τι τους ευχαριστεί. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ