Ο σύγχρονος Μόγλης της Ινδίας: Η ασυνήθιστη φιλία ενός δίχρονου αγοριού με τις μαϊμούδες (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ασυνήθιστη φιλία έχει αναπτύξει ένα αγοράκι μόλις δύο ετών στην Ινδία, το οποίο περνά ώρες ολόκληρες στο δάσος, παίζοντας με δεκάδες μαϊμούδες.

Ο σύγχρονος Μόγλης, μπορεί να είναι πολύ μικρός και να μην μιλάει ακόμα καλά-καλά, έχει προκαλέσει, όμως, το ενδιαφέρον των κατοίκων της κοινότητας στην οποία ζει με τους γονείς του, αφού έχει γίνει φίλος με τουλάχιστον 20 μαϊμούδες, ενώ μιμείται τις κραυγές τους.

Το ασυνήθιστο αυτό δέσιμο του μικρού Samarth Bangari με τα ζώα, ανακάλυψε ο θείος του Barama Reddy, όταν είδε το παιδί να παίζει μόνο του μαζί τους σε ένα χωράφι.

Μάλιστα, τα μαϊμουδάκια φαίνονταν να του δείχνουν ιδιαίτερη συμπάθεια, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στο θείο του παιδιού.

Οι χωρικοί φοβήθηκαν αρχικά μήπως οι μαϊμούδες επιτεθούν στο παιδί, ωστόσο γρήγορα έγινε σαφές ότι ήταν πολύ άνετες με την παρουσία του αγοριού, ενώ ο μικρός φαινόταν χαρούμενος που μοιραζόταν το φαγητό του μαζί τους.

Μάλιστα, όπως παρατήρησαν οι μαϊμούδες επιστρέφουν κάθε μέρα στο ίδιο σημείο, προκειμένου να συναντήσουν τον μικρό τους φίλο και να παίξουν μαζί του.
«Οι μαϊμούδες έρχονται κάθε μέρα.

Γύρω στην ίδια ώρα μας επισκέπτονται. Ακόμα κι αν το παιδί κοιμάται, τον ξυπνούν με τη φασαρία που κάνουν. Πρόκειται ειλικρινά για μια μοναδική σχέση», τονίζει ο θείος του, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Samarth έχει μετατραπεί πλέον σε «θρύλο» στο χωριό, και όλοι θεωρούν ότι είναι ξεχωριστός, αφού μπορεί και επικοινωνεί μαζί τους και τις καταλαβαίνει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ