15 τάσεις στα γυναικεία μαγιό για το Καλοκαίρι 2018 που θα φορεθούν από όλες! (ΦΩΤΟ)

Αναρωτιέστε ποιες θα είναι οι κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018;

Στην εβδομάδα μόδας «Miami Swim Week» παρουσιαστήκαν τα σχέδια, χρώματα και στυλ μαγιό που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι, κάνοντας μας να δείχνουμε εκπληκτικές στην παραλία.


Μαγιό ολόσωμα ή μπικίνι σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων κατέκλυσαν την πασαρέλα. Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας έδειξαν τις υπέροχες δημιουργίες τους που κάλυπταν όλα τα γούστα με μαγιό ιδανικά για κάθε είδος σωματότυπου.

Από τα αθλητικά μαγιό και τα κλασσικά σχέδια με κορδονάκια στο πλάι μέχρι τα σέξι και ιδιαίτερα κοψίματα, τα μαγιό του 2018 θα σας κάνουν να τα λατρέψετε. Είναι τόσο πολλά τα υπέροχα σχέδια που μπορείτε να φορέσετε στη θάλασσα, την πισίνα και γενικότερα αυτό το Καλοκαίρι που θα σας κάνουν να μπερδευτείτε μέχρι να φτάσετε στην τελική σας επιλογή.

Επιλέξτε ένα υπέροχο lace up μαγιό, ένα strappy μονοκίνι ή ένα σχέδιο με έναν ώμο και κάντε τις βουτιές σας κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Φέτος, όπως και πέρσι θα φορεθούν πολύ τα ψηλόμεσα bottom, όπως και τα σαγηνευτικά ολόσωμα μαγιό με βαθύ V ντεκολτέ.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις κορυφαίες τάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι 2018.

Δείτε τις, μαζί με τις υπόλοιπες στη λίστα που ακολουθεί, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr και πάρτε ιδέες για τις δικές σας υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις στην παραλία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ