Top women δύο φίλες: Γιόρτασαν τα 100 χρόνια τους! Η μια πίνει τις μπύρες, τρώει - Η άλλη υπεραισιόδοξη

Η Ματίλντα Κούρσια και η Μίκυ έκλεισαν τα 100 με λίγες μέρες διαφορά και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μαζί με ένα πάρτι.

Οι δυο γυναίκες ζούσαν μόλις 4 σπίτια μακριά η μια από την άλλη εδώ και δεκαετίες. Η Ματίλντα υποστηρίζει ότι εκτός από την καλή παρέα της φίλης της μια μπύρα κάθε βράδυ και μερικά πατατάκια την βοήθησαν να φτάσει τα 100 και να είναι υγιής.


Οι δυο κολλητές φίλες, η Ματίλντα Κούρσια και η Μίκυ γιόρτασαν μαζί τα 100 γενέθλιά τους μετά από 50 χρόνια φιλίας με ένα πάρτι. 


«Η υγεία μου είναι πολύ καλή. Δεν έχω καθόλου πόνους και κάνω καθημερινά τις ασκήσεις μου. Επίσης, πίνω την μπυρίτσα μου και τρώω τα πατατάκια μου», δήλωσε η Ματίλντα. 
Λίγο αργότερα ανέφερε στα τοπικά Μέσα ότι μερικές φορές τρώει μερικά παραπάνω πατατάκια, καταρρίπτοντας τον μύθο ότι τα πατατάκια και το αλκοόλ είναι εχθροί της μακροζωίας.

Οι 2 κολλητές φίλες παραμένουν δραστήριες πηγαίνοντας μαζί περιπάτους ή ακόμα και βόλτες με τα ποδήλατα, σύμφωνα με το NBC San Diego και την Daily Mail.
H Mίκυ ήταν νοσοκόμα στον στρατό και υποστηρίζει ότι το δικό της μυστικό για μακροζωία είναι η αισιοδοξία και το θετικό πνεύμα. 

«Μερικές φορές έρχονταν οι στρατιώτες πολύ λυπημένοι και προσπαθούσα να τους πω και να τους δείξω πράγματα που θα τους έφτιαχαν την διάθεση», ανέφερε η Μίκυ εξηγώντας το πως περιποιούνταν τους τραυματισμένους στρατιώτες κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ