Ποια είναι τα 8 πράγματα που κάνουν καλά οι γοητευτικές γυναίκες;

Τι κάνει μια γυναίκα γοητευτική;

Είναι μόνο η εμφάνιση ή είναι και θέμα προσωπικότητας, αέρα και εμπειριών; Υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες, οι οποίες όμως δεν έχουν γοητεία. Είναι απλά εμφανίσιμες και σταματάνε εκεί. Τι διαφορετικό κάνουν κάποιες γυναίκες και γοητεύουν τους άντρες;

Είναι ευτυχισμένες.
Οι γοητευτικές γυναίκες είναι ευτυχισμένες και φαίνεται. Υποδέχονται τους άλλους με χαμόγελο, μιλάνε με ενθουσιασμό και είναι συναρπαστικές.  Και αυτό είναι μεταδοτικό.

Η ζωή τους δεν περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα.
Όσο κι αν της αρέσει, μια γοητευτική γυναίκα δεν θα αφήσει έναν άντρα να αποκτήσει τον έλεγχο της ζωής της, ούτε θα τον αφήσει να γίνει πρόωρα πιο σημαντικός από τους φίλους ή τη δουλειά της. Ο άντρας πρέπει πρώτα να δώσει τις εξετάσεις του, να αποδείξει την αξία του και να αποκαλύψει τον αληθινό του εαυτό. Μια γοητευτική γυναίκα δεν είναι ότι το παίζει δύσκολη, απλά δεν αφήνει τον οποιονδήποτε να μπει στη ζωή της, χωρίς να το αξίζει.

Είναι σέξι, χωρίς να είναι προκλητικές.
Πολλές γυναίκες θεωρούν κακό πράγμα το ότι οι άντρες σκέφτονται συνέχεια το σεξ. Όμως, δεν είναι. Αντίθετα, είναι ανθρώπινο, είναι έτσι φτιαγμένοι, είναι στη φύση τους. Για αυτό οι γοητευτικές γυναίκες, τους δίνουν υποσχέσεις. Δεν κάνουν απαραίτητα σεξ, αλλά ντύνονται με τρόπο που προκαλεί τη φαντασία τους και διεγείρει τις αισθήσεις τους.

Κάνουν τους άντρες να νιώθουν μοναδικοί.
Η φιλοσοφία “όλοι οι άντρες είναι καθάρματα” είναι ένα λάθος που οφείλεται, κυρίως, σε γυναίκες που έχουν λάθος επιλογές. Οι άντρες δεν είναι καθάρματα, δεν είναι αναίσθητοι και δεν ενδιαφέρονται μόνο για σεξ, αν και τους αρέσει. Οι άντρες θέλουν και αυτοί να τους αγαπούν και να τους εκτιμούν. Για αυτό, οι γοητευτικές γυναίκες, τους κάνουν συνέχεια κομπλιμέντα, γελάνε με τα αστεία τους, είναι προσιτές και φιλικές, τους επαινούν, τους πειράζουν, τους αγκαλιάζουν… με λίγα λόγια τους κάνουν να νιώθουν μοναδικοί και τους εκτιμούν, σύμφωνα με την tsemperlidou.gr.

Δεν φοβούνται την επαφή με τους άντρες.
Οι περισσότεροι άντρες νιώθουν καλά όταν τους αγγίζουν με έναν φιλικό τρόπο. Οι γοητευτικές γυναίκες αγγίζουν τους άντρες στο μπράτσο όταν τους μιλάνε και αυτό τους φέρνει πιο κοντά, τους συνδέει και βοηθάει τη χημεία ανάμεσά τους.

Νιώθουν καλά με το σώμα τους.
Καμιά δεν είναι τέλεια και σίγουρα, κανένας άντρας δεν περιμένει να βρει ένα μοντέλο.  Οι γοητευτικές γυναίκες έχουν τα ψεγάδια τους και αυτό είναι που τις κάνει αληθινές, μοναδικές και ελκυστικές

Γυμνάζονται και φροντίζουν την υγεία τους.
Δεν λέμε ότι τρέχουν μαραθώνιο ή κάνουν κάτι ακραίο, αλλά πάντα φροντίζουν το σώμα και την υγεία τους.

Δεν παίρνουν το εαυτό τους πολύ στα σοβαρά.
Αυτοσαρκάζονται και αν κάτι δεν πάει καλά, το αντιμετωπίζουν με χαμόγελο. Ούτε υστερίες, ούτε κλάματα, ούτε υπερβολές. Προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε περιβάλλον και δείχνουν να το διασκεδάζουν ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι για κλάματα. Και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που τις κάνουν ακαταμάχητες στους άντρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ